Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Smile


Pluton

Öne çıkan mesajlar

  • 3 ay sonra ...
valla hevesinizi kırmak istemem ama bu hafta smile'a basvuru yaptık yazlık ev için bir türlü baglayamadılar ve iptal ettirdik. aslında dayım istemişti kendisi için baglantıyı tüm telefon gorusmelerini falan o yaptı ama yanında calıstıgım için olan bitenden haberim var.

biz işteyken eve gelip kurmus elemanın teki ancak baglantıyı saglayamamıs ve gitmiş. telefon hatları biraz karısık bizim orda ondan yapamamıstır dedik gittik baktık evde hersey duzgun ama kullanıcı adı ve sifre yanlıs diyor baglantı yapıldıgında. neyse aradık bilgileri ogrendik ilk asamada bilgiler dogrulandı modemle baglantı kurduk ama internete hala giremiyoruz. yine kullanıcı bilgileri yanlıs ya da aktif edilmeme sorunu var. tekrardan yarım saatlik bir telefon gorusmesi yapıldı ki sabahın 7 sinde bile arasanız hatta en az 2 dakika bekletiliyosunuz nasıl iş anlamadım. konusmada cesitli ayarlar yapıldı, herşeyin normal gorundugu soylendi ve biz sizi ararız diyip gorusme sonlandı. daha sonra telekom ile gorustuk bizde bir problem yok sorun smile dan kaynaklanıyor dediler. en sonunda elemanla birlikte evde denendi ve yine beceremediler. sorun bir türlü cözülemedi ve iptal ettirmeye karar verdik.

bu tabi cok istisna bir durum, biraz bizim sanssızlıgımız ama sorunu cozememeleri ve neden bulamamaları cok ilginc. bunun dısında telefonda konusan bir kadının da saygısız tavırlarına sahit olduk, "ben size boyle anlatmadım ki ya allah allaaah" falan demiş.

yani bunlardan haberiniz olsun istedim, smile da aynı bokun sarısı başka bişey değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...