Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Smile ADSL kullanan var mı. Yeter artık bu telekomdan çektiğim Smile'a geçmeyi planlıyorum. Gördüğüm kadarı ile ttnet'den kat kat daha kaliteli bide fazla kullanan insan yok hızlıdır sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 smiley aynı alt yapıyı kullanıyor sadece görsellik var. ttnetten daha iyi bir bağlantı falan bekleme derim. sadece telefon ettiğinde karşına biri cıkar. yada ne bilim ekstradan hediye olarak dsl modem verir. onun dışında fark yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Altyapı Ttnet'in altyapısı, aradaki fark anca fiyatta bir de teknik servis kısmında olabilir en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Sadece band genişliği fazla kullanıcı başına düşen. Smile adsl'de çalışan yakınım kendisi tt kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 O zaman limitli 1024 kullanıcaz desenize. 9GB yeter heralde ya 256 'dan 1024 kotalı 'ya geçiliyo mu bilginiz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 geçiliyor ben de senin gibi 256 kullanıyordum . git telefonu açtırdığın telekoma anında yapıyorlar.Maksimum 1 saat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 hattin kaliteside farkeder. normalde adsl de 20 ye bir mantigi vardir, yani bir hatti 20 kisiye satarlar. (ornegin leased line alirsaniz 1'e 1 olur bu) tabii her ISP bunu uygulamayabilir, bazilari uygular, o zaman hattin kaliteside farkeder.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 eee bugün ayın 11'i kota işi nasıl olcak bu ay kullandığım kadarını mı kotaya yansıtacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 ben ayın 26 sında geçtim kotalı tarifeye benimki bir sonraki ay başladı ama seninkine bir şey diyemem.. [ Mesaj 11 Mayıs 2007, Cuma - 00:39 tarihinde, Black_Lupin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 smile adsl kullanan var mı_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Var_! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 S_E_L_A_M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 bu gülümse adsl de(türkçemizi koruyalım :d) bağlantı ücreti varmıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 abi sitesinde değişik kampanyaları var gir bi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 valla hevesinizi kırmak istemem ama bu hafta smile'a basvuru yaptık yazlık ev için bir türlü baglayamadılar ve iptal ettirdik. aslında dayım istemişti kendisi için baglantıyı tüm telefon gorusmelerini falan o yaptı ama yanında calıstıgım için olan bitenden haberim var. biz işteyken eve gelip kurmus elemanın teki ancak baglantıyı saglayamamıs ve gitmiş. telefon hatları biraz karısık bizim orda ondan yapamamıstır dedik gittik baktık evde hersey duzgun ama kullanıcı adı ve sifre yanlıs diyor baglantı yapıldıgında. neyse aradık bilgileri ogrendik ilk asamada bilgiler dogrulandı modemle baglantı kurduk ama internete hala giremiyoruz. yine kullanıcı bilgileri yanlıs ya da aktif edilmeme sorunu var. tekrardan yarım saatlik bir telefon gorusmesi yapıldı ki sabahın 7 sinde bile arasanız hatta en az 2 dakika bekletiliyosunuz nasıl iş anlamadım. konusmada cesitli ayarlar yapıldı, herşeyin normal gorundugu soylendi ve biz sizi ararız diyip gorusme sonlandı. daha sonra telekom ile gorustuk bizde bir problem yok sorun smile dan kaynaklanıyor dediler. en sonunda elemanla birlikte evde denendi ve yine beceremediler. sorun bir türlü cözülemedi ve iptal ettirmeye karar verdik. bu tabi cok istisna bir durum, biraz bizim sanssızlıgımız ama sorunu cozememeleri ve neden bulamamaları cok ilginc. bunun dısında telefonda konusan bir kadının da saygısız tavırlarına sahit olduk, "ben size boyle anlatmadım ki ya allah allaaah" falan demiş. yani bunlardan haberiniz olsun istedim, smile da aynı bokun sarısı başka bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar