DadashNik0F Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Frf guildine nooldu hala duruyo mu? -ex Jerian Flameeye belki hatırlarsınız :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 bi kac kisi vardı frfden, ama onlar wowcu oldu :hıh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 oyunu CU geldiği zaman bırakmıştım. 2 gün önce oyunu yükledim patcleri dl ettim. oyuna girdim hiç bişey anlamadım. level sistemi gelmiş,wowdaki gibi talent sistemi gelmiş, arayüz ve combat sistemi değişmiş(tekrar). karakterim level 80den başladı direk galiba eski skiller master oldugu içindir. karşıma proffesion seçme ekranı geldi gittim medici seçtim (CU dan önce doctorlar adamı kanser ediyodu resmen belkide o yüzden seçtim). ne yapcağımı bilmeden ortalıkta boş boş geziyorum. görev sistemi falan değişmiş mi ona bakmadım hiç. terminaller dışında nasıl görev alcaz onu bilmiyorum.medici beğenmezsem eğer ve proffesion değiştirme yoksa muhtemelen o karakter de yalan olcak bu sefer başlamadan bırakcam. eski guildim Frf nin şehrine gittim. evim barkım patlamış(2.5 sene kira ödemezsem patlar tabii). Frf den kimseyi göremedim gerçi sabahın köründe girdiğim içinde olabilir. umarım rastlarım birilerine sohbet edecek. Jerian Flameeye teh Medic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rambokazim Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 dilimde tüy bitti ... bırakın Eclipse yi .. mefta oldu .. gelin Chimera'ya :P http://www.ihtyr.com/forum/viewforum.php?f=50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 valla server değiştirmeyi düşünmüyorum değil. ama chiameranın populationı nasıl, türkler fazla varmı, geçtiğimde guild bulabilirmiyim falan bunlar önemli benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 ya bir sorum olcak nasıl karakterimi diğer servera aktaracam? bi yerde görmüştüm character transfer diye ama nerde hatırlamıyorum ve bi türlü bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rambokazim Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 valla sizde benim yaptığımı yapın .. nerede oynamayı düşünüyorsanız açın bir yeni karakter şöyle bir ortalığa bakın ... beğenirseniz taşnırsınız .. hoş ben bakınacam diye yeni açtığım karakteri lvl 90 yaptım ayrı konu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 tamamda nasıl aktarıcaz karakteri :) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rambokazim Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 bilmiyom işte ne yüzüme vuruyon bende o yüzden açtığım karakteri lvl 90 yaptım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar