xieon Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Evet arkadaşlar karar verdim böyle yeni tanıştığım isimleri grupları sizlere tavsiye edeceğim bu adamı daha önceden Ayreon'un Loser parçasında dinlemiştim kendisi sonunda o inanılmaz NEVER NEVER kısmını söylüyerek bizi kendisine aşık etmiştir. Aranızda acaba hiç tanıyan dinliyen var mı? Bana böyle parça falan tavsiye edebilir misiniz? Benden size bir kaç tavsiye: http://www.youtube.com/watch?v=qtAhlPcdh9c Ayreon - Loser isimli parça kendisi şarkının finalinde devreye giriyor kesinlikle anlarsınız =) http://www.youtube.com/watch?v=gyVuheZx4BQ Bu da Vampira isimli kendi parçası şarkı çok güzel ama klibi biraz "geyik" olmuş. Umarım beğenirsiniz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 new black albumundeki parcalar da soylenmeli! canli performanslari da zaten tadindan yenmez. fucker, the new black, far beyond metal new blackten en favorilerim benim ayrıca seninkilerin yanına bi de nobody's here da eklemeliyim bu adami cidden cok seviyorum ayrıca gene hoglana da bi sevgi pitircigi beslediğimi belirtmek ve burdan öpüjüksler gondermek isterim. tipe bak afsd: [spo][/spo] [ Mesaj 08 Mayıs 2007, Salı - 22:30 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 NE VAR? NE VAR? NE VAR? NE VAR? /ayreon afsdhgfdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 lol güzel olmuş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Ekmek lazım mıydı dayı? [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Süper çığlık atıyor ve gürültülü müzikte melodiyi korumayı bilen bir şahıs. Ben kendisini Strapping Young Lad'den takip ediyorum. Gürültüyü başım kaldırır diyorsanız tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 diskografisini çektim, rastgele birkaç şarkısını dinledim (namaste, vampira ve gaia yanlış hatırlamıyorsam) ve beğendim ama bölük pörçük dinleyince içime sinmiyor. hangi albümünü tavsiye edersiniz başlamak için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 ya ben de tam bilmiyorum albümlerini ama Ziltoid diye bir konsept albümü varmış mükemmel kahveyi arıyan uzaylı en yeni albümü o sanırım hatta dah çıkmamış bile olabilir ama soulseek te falan buldum birinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar