Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Bu arabalarin crash test leri yapiliyor ya,euroncap gibi boyle puanlama ve ozelikle resim/video veren yerler var mi? Bana Subaru Impreza nin guvenlik ayrintilari lazim-ozelikle 1.5 MT (4*4 oluyor sanirim kendisi ) normal kasa nin testleri lazim ve goruntuleri tabi Tesekkur ederim
Redogski Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 http://www.euroncap.com/testresults.aspx burda testler var.ama subaru için sadece legacy var...
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 evet gordm onu da o ise yaramaz.Impreza icin lazm , bilhassa 1.5 kasasi icin
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 ek bilgi: subaru sadece 4x4 üretir
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 oyle mi ,bilmiodm.ben en ucuzuna baktim sdc 4*4 tu ,haliyle digerleri de oyledir heralde :)
Redogski Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 impreza ile legacynin güvenlik bakımından farklı karakteristik özellikleri olmaması lazım.ikiside aynı şasiyi kullanıyor sanırım.impreza içinde legacynin crash testini baz alabilirsin...
Öne çıkan mesajlar