robinson Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Demin ders çalışırken ipod'un üstüne birsürü kitap yayılmış bi baktım vırt diye bir ses geldi. Meğersem diagnostic mode açılmış. Kapamayı denedim ama galiba birkaç tuş kombinasyonu lazım. Bu modu kapatmayı bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 menu ile play yada pause version'una göre. ufak bir dip not, google.com icad oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 offf be buldum... Menu ve select tuşlarına 10 saniye kadar sıkılmadan usanmadan basıyormuşuz. İhtiyacı olan varsa yararlanır artık. @dom arattım da hepsinde açmak için yazıyordu. meğer kapanması için de bunu yapmamız yeterliymiş. Sağol yinede :) [ Mesaj 08 Mayıs 2007, Salı - 11:46 tarihinde, robinson tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 bir inç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar