tunch Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 selam arkadaşlar.. imkanı ve vakti olan oynayan bi arkadaşımız , patchleri bir dvd yapıp bana gönderebilir mi acaba? trial denemek istiyorum ama trialin günü bitene kadar ben downloadı bitiremem herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 250mb civarı bi yaması var. Abartı derecede büyük deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 nge öncesinden beri oynamıyorum? cdden kurucam ve 250 mb patch yapıcak? iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 1*24 bağlantı ile 10 saat download diyor.. dvd yardımlarınızı bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Sen triali denemek istiyorum diyince bende level'in verdiği dvd den deniyceksin zannettim. Onda 250 mb yama yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar