jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 ya buraya kadar tamamen sansla geldim bu sene can geldi onun sayesinde gecen donem dersim kaldiki en caliskan arkadasin bile 1 dersi kaldi bal akiyordu resmen ama bu donem fena gecti vizeler hepsi berbat finalde de toparlayamiycam sanirim 1 ahfta kaldi bu hafta senlik haftasi alttan 1 ders var o yine kalcak bu donemden rahat 3 tane kalir seneye zaten derslerin hepsi zor dif denklemlere , mukavemet 2 ye sonracigima termodinamik 2 ye , dinamik 2 ye vs.. vs.. hepsine bi yerlerim girsin bide salak gibi son gune birkaiyorum hep toparlanmiyor zaten calisamayan bi adamim seneye akiskanlar mekanigi filan var napcam bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 offf be sabah kalkıp derse oturuorm gecenin bi yarısı kalkıp yatıyorum....ve daha 20 gün war öss ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar