Numb Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 :) nukem cim hakkaten hiç bakmadan koydum bu resmi desem.. Valla sen yazınca fark ettim. kusura kalma kardeş.:) Bu formu okuyan arkidaşlar nukem e benzemiş sanırım kusura bakmayınız :)[hline] Hush It's okay Dry your eye Dry your eye Soulmate dry your eye Dry your eye Soulmate dry your eye Cause soulmates never die DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Numb çok güzel olmuş. Lakin o yazılar orda asdaasdasd asdfsdfasdf diye görünmese daha iyi olurmuş :D[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 ya horace tekrar saygı duydum sana ne diyim tebrikler süper olmuş kardeş. :)[hline] Hush It's okay Dry your eye Dry your eye Soulmate dry your eye Dry your eye Soulmate dry your eye Cause soulmates never die DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 kalenin sağ st köşesinde duvara yaslanmış elinde tabanca tutan birinin yansıması var belli oluyo mu? bi de arkadaki öbür taşa da bi dikiz.. ;)[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Fikir güzel numb, tebrikler.[hline]5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 eiwala saol nukem :) oky thanks. herkes saoluns. horace bu arada fark etmiştim dediğini bir daha tebriks.[hline] Hush It's okay Dry your eye Dry your eye Soulmate dry your eye Dry your eye Soulmate dry your eye Cause soulmates never die DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 hmzzz neden olmasın... Bu fikrini çalıyım hakkatten :) yarın kasiim bi bakalım olcakmı. :)[hline] Hush It's okay Dry your eye Dry your eye Soulmate dry your eye Dry your eye Soulmate dry your eye Cause soulmates never die DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 said: horacegoesskiing, 28 September 2003 23:31 tarihinde demiş ki: kalenin sağ st köşesinde duvara yaslanmış elinde tabanca tutan birinin yansıması var belli oluyo mu? bi de arkadaki öbür taşa da bi dikiz.. ;)[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... OHA aslansın horıs[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 bu arada belirtmeyi unutmuşum dragon kardeşinkinide baya beğendim ben şahsen. :) açık konuşmak gerekirse elma resmindeki tenis te baya ümitsizliğe kapılmıştım güzel şeyler yapamiycaz diye ama bu 2 inci baya iyi bence :) herkese tebriks hade tam gaz devam arkadaşlar :) [hline] Hush It's okay Dry your eye Dry your eye Soulmate dry your eye Dry your eye Soulmate dry your eye Cause soulmates never die DiMarziolu Strat Squier satılıktır. [Bu mesaj Numb tarafından 29 September 2003 00:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 yaa benim çalışmama yorum yokmuuuu :(:(:([hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 dragonmax kardeş yukarıda da belirttim beğendim diye :) tabi dersenki profesyonel bir yorum onu yapamam işte :) ama yapacak arkadaşlar var aramızda. oky ve horace yi göreve davet ediyorum :)[hline] Hush It's okay Dry your eye Dry your eye Soulmate dry your eye Dry your eye Soulmate dry your eye Cause soulmates never die DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 hükümet göreve :D lol , arkadaşlar, kusura bakmayın, kimseye yorum yapmadan yorum istemek hoş deil biliyorum, ama burda bismillah okul olaylarıyla uraşıorum, daha tam oturtamadım, bilmediim bi yer bi de burası, işte anca arada bi yarımşar saat girebiliorum kusura bakmayın lütfen, ama yorumumu bekliorum hihihih :D hoca (horace) düşüncelerini saklama bendeennn :D[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar