Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Merhaba Herkeze, Bekledim belki biri 2. tenisi başlatır diye ama 1 haftadır pek ses çıkmadı kimselerden. Maden öyle dedim, bu forumu canlandırmak bizim görevimiz ve yeni bir tenis açmaya karar verdim... Bunu biraz daha değiştirelim diyorum ben. Bu sefer birkaç kural getirelim. Kuralları: 1. Resmin boyutunu değiştirmemek, 2. Orjinal resmin içine yerleştirilecek herhangi başka bir resimin %50 den fazla yer kaplamaması, Bu kuralları koymaya çalışmamın sebebi sakın buraya başka çalışma asmayın demek değil. Herkez tabiki de istediği gibi çalışabilir fakat insanın kendine biraz da olsa kısıtlama getirmesi iyidir. Biraz da olsun bu iki kurallara dikkat ederseniz ileride yapacağımız battle'larda daha da rahat edersiniz diye düşünüyorum. (Bu arada battle yapmışlığım yok.. Beceremiyorum :) Sıkıcı geliyo bana!) Hadi arkadaşlar kolay gelsin. Not: Eğer biz sıkıldık böyle çalışmaktan diyorsanız veya herhangi başka bir kural getirmek istiyorsanız lütfen yazın, eleştirin... Kendimizi geliştirelim...[hline]Lady Melina Uvu Ne kibar erkekler var şu dünyada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 ben derimki battle olsun herkes ikişer ikişer kapışsın. ve böle bir çok battle açılsın.herkesin eşi olsun. eşler değiştirilsin. oylama yapılsın. başlığın sonunda yani eleme usulu iki kişi finale kalsın falan gibi.[hline] Hush It's okay Dry your eye Dry your eye Soulmate dry your eye Dry your eye Soulmate dry your eye Cause soulmates never die DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 ben cizmistim bi yanlislik yaptim save etmedigim icin gitti hepsi sacmaladim ya yazik oldu[hline][i]-->Four String Magic<-- [b]I am ah maachine!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Fazla zamanım olmadı ama mendoza o kadar uğraşıyor biraz yardımcı olmak için yaptım bişeyler.[hline]5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 [hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 oky tebrix. gıcık2 nedir o kırmıızılıklar kanmı? ne gibi bi konusu var doğrusu anlamadım? adam öyle nasıl ışık alıyor o da ayrı bir muamma. [hline] Hush It's okay Dry your eye Dry your eye Soulmate dry your eye Dry your eye Soulmate dry your eye Cause soulmates never die DiMarziolu Strat Squier satılıktır. [Bu mesaj Numb tarafından 27 September 2003 16:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 LoL :D Arkadaşta yaratıcılık sıfır kıskanıyor :) Bir ikincisi Süper zekalı arkadaşım konusu olması gerekmiyor. Hadi yapsana daha iyisini haha :D Adam sırf sataşmak için yazıyor zaten bir önceki teniste gördük yaptığı berbat şeyi :) Neyse buradada kavga çıkarma. Derdin neyse özele gel.[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg [Bu mesaj GICIK2 tarafından 27 September 2003 17:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 komik adam şu gıcık valla. Yörünge sınırına da yaklaştı baya..[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 said: [b]lol hoca adam bişi dememiş seviyeli bi yorum yapmış sadece kısa sürede sorunlarını yenmen dileğiyle Ya ben onla kavgalıyım ondan yapıyo böyle bilmiyosunuz siz olayı[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg [Bu mesaj GICIK2 tarafından 27 September 2003 18:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Beceriksizim, kabiliyetsizim, kabul ediyorum... Ama yaptım, koymadan edemiyorum...[hline]Lady Melina Uvu Ne kibar erkekler var şu dünyada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 said: Mendoza, 27 September 2003 18:42 tarihinde demiş ki: Beceriksizim, kabiliyetsizim, kabul ediyorum... Ama yaptım, koymadan edemiyorum...[hline]Lady Melina Uvu Ne kibar erkekler var şu dünyada... hobarey süper[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 adam gayet düzgün bi yorum yapmış sen de ki ben de aynısını diyorum. sataşma öyle olur olmadık yerde millete[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! [Bu mesaj Kenderleme tarafından 27 September 2003 18:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Arkadaşlar yapmayın. Görsel sanatlar bölümündeyiz...[hline]Lady Melina Uvu Ne kibar erkekler var şu dünyada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Nukemcim font dışında bence çok yaratıcı ve orjinal olmuş. Hele o sniper yeşili inanılmaz iyi bulmuşsun. Bayrak'ı sanki biraz daha güzel yerleştirseydin daha güzel olurmuş gibi geldi bana. Çok yapıştırma durmuş. Font'u daha göze çarpıcı yapsaydın keşke, okumakta zorluk çektim. Ayrıca kuledeki adamın elinde bir silah var mı yok mu anlayamadım. Bir de sniper'ın kırmızı Plus'ını(+ sını, hedefleyicisini... Adını bulduramadım) onu kesik kesik yapsaydın belki daha hoş olurdu. Ayrıca tekrarlıyorum, profesyonellik yada süper PS bilmek değil, çeşitlilik, süreklilik, bolluk ve orjinalite önemli tenis'te (battle değilse tabi) O yüzden mümkün olduğu kadar yaptıklarınızı koymaya çalışın, kötü bile olsa bakın yorum yapıyoruz, kendimizi geliştiriyoruz... Heyttt çok konuştum yine. *!Kendininkine de yorum beklemektedir* [Bu mesaj Mendoza tarafından 27 September 2003 21:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 aha bi tanede ben yaptım, yaw acaba ben bu matrix olayına çok mu fazla daldım ehuehuehuhe[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 durust olmak gerekirse ben hicbirini begenmedim sorun bana kalirsa az ozen gosterilmesinde tabi bu benim fikrim son arkadasin yaptigi matrix 53465346 in posteri olabilir o hos olmus bak ;)[hline][i]-->Four String Magic<-- [b]I am ah maachine!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 bu arada biliyorum burasi gorsel sanatlar bolumu ama deginmeden gecemiycem gicik bu kdr mi sacma bi cvp olur bu kdr mantikli bi elestiriye? adam ciddi ciddi sormus ki bnm de aklimdan ayni sorular gecti.. ayrica illa bi karsilastirma istiyosan numbin calismalari ile seninkiler arasinda, onunkiler bana acikcasi daha guzel ve yaratici geldi ki bunlar goreceli seyler..[hline][i]-->Four String Magic<-- [b]I am ah maachine!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 çalışmamı beğendiğiniz için teşekkürler, haklısın, fazla özen göstermedim (kendi resmim için eleştirine karşı yorum yapıyorum) dün gece elektr,ikler kesildi, bu günde izmite yurda gidiyorum, ünv başlıyo... anca arada 2 dakka da yaptım ehhee :D[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 said: green_martian, 28 September 2003 13:45 tarihinde demiş ki: bu arada biliyorum burasi gorsel sanatlar bolumu ama deginmeden gecemiycem gicik bu kdr mi sacma bi cvp olur bu kdr mantikli bi elestiriye? adam ciddi ciddi sormus ki bnm de aklimdan ayni sorular gecti.. ayrica illa bi karsilastirma istiyosan numbin calismalari ile seninkiler arasinda, onunkiler bana acikcasi daha guzel ve yaratici geldi ki bunlar goreceli seyler..[hline]-->Four String Magic<-- [b]I am ah maachine!! Yahu arkadaşım burada eleştri yapılması gerekli bir davranışmı? Adam kıllığına yapıyor işte. Ben forum açıp o resmi koysam neyse ama buraya herkes iyi kötü yaptığı şeyi koyuyor battle yapıyoruz.[hline][i]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RipeFlash Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Benim ana resim ile ilgili yorumum var...şöle ki resim çok büyük.çalışma ekranı bırakmamış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 [hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 said: RipeFlash, 28 September 2003 22:23 tarihinde demiş ki: Benim ana resim ile ilgili yorumum var...şöle ki resim çok büyük.çalışma ekranı bırakmamış... RipeFlash haklısın ama maksadım da o idi zaten. Fazla çalışma alanı olmayan bir resimde, özellikle Resmin boyutunu değiştirmeyin kuralı getirmeye çalıştım ki zorluk olsun... Bir önceki koca bir resmin ortasındaki kırmızı elma ile çalışmak kolay geldi bana... İyi mi yaptım kötü mü, sizin taktirleriniz tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 hehe Brom un drizzt resmi kullanılmış Horace çok iyi valla Nukem olm naaptın lan hehe aşmışsın kendini helal beğendim baya :D[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 [hline] Hush It's okay Dry your eye Dry your eye Soulmate dry your eye Dry your eye Soulmate dry your eye Cause soulmates never die DiMarziolu Strat Squier satılıktır.[Bu mesaj Numb tarafından 28 September 2003 23:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 en güzeli matrikisci amcanınki[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar