Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 @malik Santral eski tiptir , adsl e gecis yapmak icin daha modern digital santral ler takiliyor,haliyle adsl le birlikte yeni santral gelmis oluyor.Direk olarak ADSL ile ilgisi yok yani , dsl in calismasi icin gerekli olan santral dediginiz diger isleri de ypabiliyr :)
huun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 tt dışında görüştürme yapan özel firmaların santrallerinden yapılmış arama ondan.
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 VOIP üzerinden arayınca öyle gözükür takma kafana =)
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 abi dikkat et herşey olabilir..
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 http://youtube.com/watch?v=aJO8iK4p7a0
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 bakırköy, aksaray ve bi çok yerde hala dijital olmayan santraller var. oralardan aranınca arama yazıyo normaldir.
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 mısırda uzaktan akraban ölmüştür tam sana bütün mirasını bıraktığını bildireceklerken sen cevap vermeyince yedek talihliyi aramışlardır.
dory Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 kimse yazmamıs ve hep biri yazmasin ben yazıyım diye bekledim ve ve ve.. : kedidir kedi. hurreeeey! cok mutluyum, sonunda yazdım, sonunda işte budur fasd
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 analog santralden biri arıyorsa öyle olabilir. yada direk numara yok yazabilir.
Crane Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 ya konu icinde muhtemelen birileri soylemistir ama... :) Ulkemizde malesef hala analog telefon hatlarina sahip yerler var. Bu yerlerde hala ADSL hizmeti de verilemiyor. Iste bu tur telefon hatlarindan arama yapildiginda karsi tarafa numara gorunmuyor.
Öne çıkan mesajlar