CapN Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Forumlarda Arattıgımda En Son Konu 2005 - 2006 Yıllarında Yazılmış Genel Olarak Paypaldan Para Cekmek Imkansız Denmıs 2000$ Cıvarı Para Islemınden Sonra Account Dondurulma Olayları Olmuş Turk Kredı Kartlarıyla Problemler Vs Vs Sımdı Sorum Sudur Yıll 2007 Paypalda Herhangı Bır Degısıklık Varmı Param Var Cekmek Istıyorum Ornegın Ne Yapmam Gerekıyor Hala Turkıye'ye Yollamıyorlarmı Yoksa Kredı Kartı Numarası Versem Ona Yollarlarmı Paramı Nette Carcur Etmek Istemıyor Bana Gore Iyı Bır Rakam Paypal Harıcı Calısabılcegım Guvenılır Turkıye Ile Calısan Fırma Varsa Ondanda Bahsedersenız Sevınırım . Tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paypal harici bir firma yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 moneybookers varda, paypal citibank kredi kartına yatırıyor diye duymustum. ben kullanıyorum paypal'ı ama hiç para cekmedim hep harcadım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Abartmaksızın Yuzlerce Kısıye Sordum 1 Kısıde Para Cekmezmı Turkıye Sınırları Icersınde :) Genede Tesekkurler Cevaplarınız Icın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 tuketim toplumuyuz biz harciorz hepimiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 bazı kredi kartları gerçektende direk paypal'ı güvenlik sebebi ile red ediyor. bazende paypal çalışmıyor. biraz gıcık edici bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 @CapN Abi Zor Olmuyor Mu? [ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 23:26 tarihinde, Stifler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 @Stifler El Alışkanlıgı Pek Problem Olmuyor :) Sınavlardada Boyle Yazıyorum Buyuk Problem Aslında Ama Takıntı Oldu Duzeltemıyorum. Edit: Sonuç Olarak Örnegın Benım 30 40k Dolarım Olsa Ben Paramı Cekemıcemmı ? [ Mesaj 08 Mayıs 2007, Salı - 00:02 tarihinde, CapN tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 o kadar paran olursa, git yurtdışına bir ülkeye, hesap açtır, tatilini yap, kalan paranı al da gel, birlikte yiyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 paypal turkiyeye odeme yapsaydi emin ol ilk benden duyardin. [ Mesaj 08 Mayıs 2007, Salı - 03:08 tarihinde, druenler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Oww Fena Patladık Yani :) Artık Zengınlıgımız Net Uzerınde Kaldı Cevap Veren Butun Arkadaslara Tesekkur Ederım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paypaldakini paranı alabilmenin tek yolu başka kişilere bozdurmak. Bu işi mesek edinmiş adamlar tanıyorum. %6 Komisyonla çalışıyolar [ Mesaj 08 Mayıs 2007, Salı - 08:27 tarihinde, Pluton tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 ver hesabi ben cekerim parayi =D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar