Numb Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 said: Oky, 23 September 2003 23:41 tarihinde demiş ki: Aslında bence bir nesne değilde, bir grafik çalışması üzerinden gidilmesi daha zevkli olur. Gezdiğim sitelerde o şekilde yapıldığını gördüm.[hline]5 +1[hline] Hush It's okay Dry your eye Dry your eye Soulmate dry your eye Dry your eye Soulmate dry your eye Cause soulmates never die DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Benim için hiç farketmez aslında. Zaten bu ne gru edaları diye birsürü laf yedim. Ama sonuçta forum bayağı canlandı sevindirik oldum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 nası ya kim laf etmiş sana..? noolduki.. *bi anlam veremez*[hline] Hush It's okay Dry your eye Dry your eye Soulmate dry your eye Dry your eye Soulmate dry your eye Cause soulmates never die DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 pmden herhal.. normaldir...[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Boşverin onları... Nasıl yapalım yeni tenisi ona karar verelim.. Ben Tenis 1'in tekrarlanmasından yanayım. Yeni bir resimle tabikide... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 mendoza sen workshopta değilmisin?[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar hosted by Profocio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Ya arkadaşlar şimdi elmayı alıyorsunuz büyütüyorsunuz küçültüyorsunuz heşeyini değiştirip başka resme ekliyorsunuz falanda ozaman tenisin ne anlamı kaldı? Herhangi bir elmada olabilir ozaman.. Buradaki amaç resim üzerine çalışmaktır,kimseye yapamazsın falan demiyorum atlamayın hemen ancak yaptığınız yanlıştır. Ben daha birçok sitede birçok tenise şahit oldum.[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Bu da Paticik tenis GICIK cim. Acik oldu dimi? Olmadiysa soyle daha uzun emsajda anlatirim sorun olmaz :)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 İşte bir kefal örneği. Süper zekalı ve okuma kabiliyetli arkadaşım. Ben doğrusunun hangisi olduğundan bahsettim. Tabi anlamak her kula nasip değilki...[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Doğrusunun ne olduğuna da sen karar veriyosun yani. Uzun zamandır senin gibi edepsizini görmedim bu forumlarda. Görmek de istemiyorum açıkçası...[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 milyonuncu kez açıklıyorum : kuralları kendiniz belirlersiniz, şöyle olmasın böyle olmasın demenin hiçbir anlamı yok, öyle olmasın istiyorsanız yeni bir topic açın kendi battle ınızın kurallarını kendiniz yazın orada öyle battle olsun.buradaki kurallar ilk mesajda açıkça belirtilmiş, başka türlü istiyorsanız yeni topic açın , tek topicte toplanıcak gibi saçma bir olay yok :)[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Başta Zed'i sonra herkezi sırayla alnından öperim =). Zed üstad yani hehe. Photoshop'ımda bir sorun var yoksa size uziyle taranan bir elma yapıcaktım sadece hayal edin =). (CD si vs'si yok format atarken yedekledim çalışmadı tekrar yükledikten sonra böhü)[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 said: horacegoesskiing, 26 September 2003 12:59 tarihinde demiş ki: Doğrusunun ne olduğuna da sen karar veriyosun yani. Uzun zamandır senin gibi edepsizini görmedim bu forumlarda. Görmek de istemiyorum açıkçası...[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Ya mantıklı konuşun biraz. Ben hiçbirşey belirlemiyorum ama bu böyledir bunuda ben belirlemedim bunu yapanlar belirlemiş alla alla! Ayrıca edepsiz sensin terbiyeli ol.[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RipeFlash Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Merhaba modemim elimden alındığı için internete de giremiyorum herzaman,birde bağlantı kötü olursa kolayweb alçılmaz sinir eder... açılmıyorda bu linki deneyin lütfenhttp://www.geocities.com/ripeflash/Apple.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 gayet güzel tebrikler. belki bikaç yerinde kesik filan yapsan yani dış kontürü de etkiliycek şekilde bi form değiştirsen daha iyi olabilirmiş... eline sağlık.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 göremiyorum resmi.. ??[hline] Hush It's okay Dry your eye Dry your eye Soulmate dry your eye Dry your eye Soulmate dry your eye Cause soulmates never die DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 adresi copy paste[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 geldim gördüm beğendim.[hline] Hush It's okay Dry your eye Dry your eye Soulmate dry your eye Dry your eye Soulmate dry your eye Cause soulmates never die DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar