Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PS Tenis[1]

Mendoza

Öne çıkan mesajlar

said:
Oky, 23 September 2003 23:41 tarihinde demiş ki:
Aslında bence bir nesne değilde, bir grafik çalışması üzerinden gidilmesi daha zevkli olur. Gezdiğim sitelerde o şekilde yapıldığını gördüm.[hline]5

+1[hline]
Hush
It's okay
Dry your eye
Dry your eye
Soulmate dry your eye
Dry your eye
Soulmate dry your eye
Cause soulmates never die

DiMarziolu Strat Squier satılıktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya arkadaşlar şimdi elmayı alıyorsunuz büyütüyorsunuz küçültüyorsunuz heşeyini değiştirip başka resme ekliyorsunuz falanda ozaman tenisin ne anlamı kaldı? Herhangi bir elmada olabilir ozaman.. Buradaki amaç resim üzerine çalışmaktır,kimseye yapamazsın falan demiyorum atlamayın hemen ancak yaptığınız yanlıştır. Ben daha birçok sitede birçok tenise şahit oldum.[hline]Speed cenneti XP:
www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

milyonuncu kez açıklıyorum :

kuralları kendiniz belirlersiniz, şöyle olmasın böyle olmasın demenin hiçbir anlamı yok, öyle olmasın istiyorsanız yeni bir topic açın kendi battle ınızın kurallarını kendiniz yazın orada öyle battle olsun.buradaki kurallar ilk mesajda açıkça belirtilmiş, başka türlü istiyorsanız yeni topic açın , tek topicte toplanıcak gibi saçma bir olay yok :)[hline]Guns don't kill people...We do!
Let the bodies hit the floor!
SBGG!
Sosyal ağlarda paylaş

Başta Zed'i sonra herkezi sırayla alnından öperim =).
Zed üstad yani hehe.
Photoshop'ımda bir sorun var yoksa size uziyle taranan bir elma yapıcaktım sadece hayal edin =).

(CD si vs'si yok format atarken yedekledim çalışmadı tekrar yükledikten sonra böhü)[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666."
Book of Revelation Chapter 13 Verse 18

Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 26 September 2003 12:59 tarihinde demiş ki:
Doğrusunun ne olduğuna da sen karar veriyosun yani. Uzun zamandır senin gibi edepsizini görmedim bu forumlarda. Görmek de istemiyorum açıkçası...[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu...

Ya mantıklı konuşun biraz. Ben hiçbirşey belirlemiyorum ama bu böyledir bunuda ben belirlemedim bunu yapanlar belirlemiş alla alla! Ayrıca edepsiz sensin terbiyeli ol.[hline]Speed cenneti XP:
www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...