Zed Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 [hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 [hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Ehe, amator![hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Minimalist calismamdan sonra buraya ilk calisma postum :)[hline][i]-->Four String Magic [b]I am ah maachine!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 konsept olmuş.. :D süper...[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 hehe ben çok sevdim bu işi daha yapın abi durmayın süper süper :)[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 eauheah bi dandik resim daha benden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 yaaaa uffff, lanet olsun, şu an izmitteyim ve bilgisayarımdan çoook uzağım, aman yaaa, içim gitti bende çalışma yapıp koymak istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa :(:(:(:(:(:(:([hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 [hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 said: horacegoesskiing, 20 September 2003 21:12 tarihinde demiş ki: verilen resmi direk uygulamamız gerekiyo. [hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... şu yazıyı Unutmayalım.[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 resmin icindeki herhangi bir ogeyi alip istediign sekilde sentezleyebilirsin, su ise sinir getirmeye calismayin, tek siniri var o da iste ana resimden bir parcanin bir yerde gozukmesi rahatca.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Bencede kısıtlamaya gerek yok, hem amacın verilen seyin üstüne çizim yapmaksa pek tad vermez. Bırakalımda insanlar bişeyler üretsin.[hline]5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 ama insanlar sadece konusuyo bisey uretmiyo???[hline][i]-->Four String Magic<-- [b]I am ah maachine!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 yani.. kısıtlama yaratıcılığı körükler... ama peki bu öyle olsun. şahsen ben battle ve öbür türlüsünü tercih ederim. çok güzel gidio onu da belirtiim...[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 herkesi tebrik ederim güzel olmuş hoş ya :)[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Numb hocam benden ikinci bi artı puan aldın çok iyi olmuş, font u beğenmedim ama düşünce süper[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Üstadlar var gerçi aramızda takdiri bizden çok hakeden ama teşekkür ediyorum beğenenlere vede beğenmeyenlerede. :D *herkesin önünde eğilip selam verir* :)[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. [Bu mesaj Numb tarafından 22 September 2003 03:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Ya kolaywebin kolayweb bölümü ve kolaydepo bölümü bende açılmıyor şun pastelayıverin bi zahmet bari koyamadım foruma: www.geocities.com/hebelegebele/applenew.jpg[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 oradaki kırmızı bölge nedir kan mı ? kan ise olmamış el güzel olmuş[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Egzantirik ağaç dalı o :P[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Acaba yeni bir Tenis daha mı başlatsak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Tamamda, bence bu verilen şeyin üstünden direk gitme olayını kaldırsak diyorum. Yada yavaş yavaş ölçüde sınırlandırma getirelim filan...[hline]5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 ornek resmin 'direk ustune gitmek' bana kalirsa daha iyi mesela ilk resmi alin sonra modifiye edilmisi hemen ustune koyun cok guzel oluyo ama siz elmayi alip farkli yerlere koyar kucultur buyuturseniz o zmn ornek resme pek ihtiyac kalmaz.kisaca elmayla ilgili resim yapin deriz.tabii bu bnm dusuncem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Aslında bence bir nesne değilde, bir grafik çalışması üzerinden gidilmesi daha zevkli olur. Gezdiğim sitelerde o şekilde yapıldığını gördüm.[hline]5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 evet aynen öyle yapılıyor da siz kendi istediğiniz türde bi topic açın bi sürü battle türesin şartlandırmaya hiç gerek yok bence[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar