Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PS Tenis[1]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yaaaa uffff, lanet olsun, şu an izmitteyim ve bilgisayarımdan çoook uzağım, aman yaaa, içim gitti bende çalışma yapıp koymak istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa :(:(:(:(:(:(:([hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr:
Mesaj tarihi:
said:
horacegoesskiing, 20 September 2003 21:12 tarihinde demiş ki:
verilen resmi direk uygulamamız gerekiyo. [hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu...

şu yazıyı Unutmayalım.[hline]Speed cenneti XP:
www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg

Mesaj tarihi:
Bencede kısıtlamaya gerek yok, hem amacın verilen seyin üstüne çizim yapmaksa pek tad vermez. Bırakalımda insanlar bişeyler üretsin.[hline]5
Mesaj tarihi:
herkesi tebrik ederim güzel olmuş hoş ya :)[hline]Feel so good, I feel so fine
Love that little lady always on my mind
She gives me loving every night and day
Never gonna leave her, never going away
Mesaj tarihi:
Numb hocam benden ikinci bi artı puan aldın çok iyi olmuş, font u beğenmedim ama düşünce süper[hline]Guns don't kill people...We do!
Let the bodies hit the floor!
SBGG!
Mesaj tarihi:
Üstadlar var gerçi aramızda takdiri bizden çok hakeden ama teşekkür ediyorum beğenenlere vede beğenmeyenlerede. :D
*herkesin önünde eğilip selam verir*

:)[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding.
DiMarziolu Strat Squier satılıktır.

[Bu mesaj Numb tarafından 22 September 2003 03:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ya kolaywebin kolayweb bölümü ve kolaydepo bölümü bende açılmıyor şun pastelayıverin bi zahmet bari koyamadım foruma:
www.geocities.com/hebelegebele/applenew.jpg[hline]Speed cenneti XP:
www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg

Mesaj tarihi:
Tamamda, bence bu verilen şeyin üstünden direk gitme olayını kaldırsak diyorum. Yada yavaş yavaş ölçüde sınırlandırma getirelim filan...[hline]5
Mesaj tarihi:
ornek resmin 'direk ustune gitmek' bana kalirsa daha iyi mesela ilk resmi alin sonra modifiye edilmisi hemen ustune koyun cok guzel oluyo ama siz elmayi alip farkli yerlere koyar kucultur buyuturseniz o zmn ornek resme pek ihtiyac kalmaz.kisaca elmayla ilgili resim yapin deriz.tabii bu bnm dusuncem.
Mesaj tarihi:
Aslında bence bir nesne değilde, bir grafik çalışması üzerinden gidilmesi daha zevkli olur. Gezdiğim sitelerde o şekilde yapıldığını gördüm.[hline]5
Mesaj tarihi:
evet aynen öyle yapılıyor da

siz kendi istediğiniz türde bi topic açın
bi sürü battle türesin şartlandırmaya hiç gerek yok bence[hline]Guns don't kill people...We do!
Let the bodies hit the floor!
SBGG!
  • Yeni Oluştur...