malik Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 ulusal tekstil mühendisliği öğrenci kongresi. bu sene adana çukurova üniversitesindeydi. katılan pati var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 yok mu be aranızda tekstil mühendisi,böhü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 seneye yapılıcak yer belli oldu, tekstil mühendisleri kahramanmaraş sütçü imam üniversitesinde olucak 3 gün mayıs ayında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 tekstil muh yok demek, iyi sevindim, sevmiyorum bransinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 niye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Yata yata okunduğunu biliyorum Uludağ Ünisinde... Sabah akşam gezip, sınav akşamı çalışıp 3 ve üstü ortalama yapan adamlar gördüm. Böyle müh. içine arkadaşlar. İster tekstil olsun , ister başka bir müh. Ben de sevmiyorum. Isınamadım bir türlü. Gereksiz geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 mesela maraş,ısparta uludağa,denizlide ha keza kolay diyebileceğiz yerler ama bunun sebebi daha bunun programının yani tekstil mühendisliğinin müfredatının muhterem yök üyeleri olsun,tekstil mühendislikleri konseyleri olsun tam olarak oturtulmaması ve konularının bazı üniversiteler tarafından itelenmesi.üniversitenin genel yapısının kolay olması da buna eklenince iyice yatıveriyor arkadaşlar dediğiniz gibi. ingilizcesi daha bi leziz oluyor,3.sınıfa kadar makina derslerini alıyorsun,müfredat aynı,4.sınıfta branşlaşıyorlar,ben çoğu tekstil mühendisliğinin müfredatını diğer üniversitelerimizde takip edebildiğim kadarıyla ediyorum,uludağ kolay,itü biraz daha zordur,gazianteple kapışır zorluğu da ,diğer mühendisliklere göre daha kolay da diyemem,bu zorluk kolaylık tamamen hoca faktörüne bakıyor çünkü müfredattan çok,sonuçta bir iktisat vs kadar da kolay asla değil,bu kıyaslamayı da hem iktisat hem elektrik-elektronik okuyan ve çoğu üninin eğitim programını bilen birçok arkadaşım yapıyor. yani bizlerin amacı daha çok üretim kalitesiyle ilgilenmek,üretimi denetlemek,dilimiz falan da varsa pazarlama alanına kayıp olayı ticarete dökmek,piyasaları denetlemek,dış ülkelerle haberleşme, bu sektörde bir mühendisin özelliklerini ve görevlerini başka mühendislere bırakmayacak şekilde sahipleniyoruz yani. küreselleşen dünyada ve piyasalardada bunu en kolay yapabilecek bu sektörde bizleriz.bunun farkında olan büyük yada küçük şirket ve müesseseler hızla gelişmiş ve yetenekli tekstil mühendislerine pazarlama ve idari kadrolarında daha az bi sürede daha kolay yer veriyorlar. bu özelliklerimizle dış ülkelerde ne kadar tutunabileceğimizi de varın siz tahmin edin artık. ben puanıma göre gayet iyi bir tercih yaptığımı düşünüyorum o yüzden,gayet de memnunum. [ Mesaj 03 Temmuz 2007, Salı - 19:47 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 fakat bu halen sizi sevmeme yol acmiyor, bilg. muh'teyim bende sevmiyorum sizi makine muhendislerini sizden cok seviyorum eyvah eyvah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 sevme abi,gereksiz dedi tekstil mühendisliği arkadaş,onu açıkladım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Ben Elektrik-Elektronik Mühendisliği'ndeyim, bizi seviyo musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 evet sizi seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 bizi sevmen için napabiliriz biz peki ,akşam akşam bi tuhaf oldum ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 malik, eski kız arkadaşım çıkınca 2500 $ alabileceğini falan zannediyor. Kendini Harvard'da falan düşünüyor sanırım. Yazık olacak piyasaya atılınca. Bu arada iktisat genel olarak kolay evet, ama iddia ediyorum ki feci zor bir müfredatı var benim okuduğum iktisatın, Türkiye'nin en kasış ekonomi bölümündeyim diyebilirim hatta. Daha ikinci sınıfta yüksek lisans istatistiği görüyorum. Genelleme yapmamak lazım dediğin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 evet, hep oyle olur, herkes en kasis bolumde okur bir dersten dimi :). bilmem, zamanla duzelir sanirim tekstil muh. arkadas, alinma yani :p, bi onyargi sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 http://www.colorado.edu/Economics/morey/7818/7818lnts.html Konular bunlar, gerçi bunları ilk bir 2 ayda geçtik hemen kışın. Gerçi millet neler neler görüyor mühendisliklerde de. İktisat bazı okullarda zor. Ondan bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 kolaylık zorluk kısmı ayrıdır tabi,aslında okuluna göre değişebilen bir faktör bu.ama gereksiz değil,kız arkadaşın pazarlamacılık yönü de varsa,bir torpili varsa,dili iyi bir derecedeyse,o ünvanını büyük şirketler olarak tercih ederler onun ve 3-4 yıl sonrasında 2500 dolardan çok daha fazlasını alır,iyi bir işletme ingilizcesi olan ve atılımcı,bağlantıları çok olan bir mühendise o parayı 2-3 yılda veriyor çünkü. tekstil piyasası için konuşuyorum tabi,başka piyasaları bilmem. edit:@leath:tekstil mühendisliği hakkında düşüncelerin beni pek ilgilendirmiyor =) yurtdışı olmazsa sizde pek bi nane alamıyorsunuz bu piyasada,şucu bucudan ziyade dili ve ticaret kafası olan eleman ön planda şu an. böyle bir başlıkta sizi sevmiyorum gibi bir şey demenin pek bi mantığı yoktu onu söylemeye çalıştım.önyargılarını söyleyecek yer burası mı,bence değil. ona rağmen düşündüklerin hakkında yorumlarımı yaptım,türkiyede tekstil mühendisliği yeni yeni oturuyor. eğitimi zor olan yerler kolay olan yerler de var o yüzden prawlerın dediği gibi şu kolay bu zor diyemeyiz. bilgisayar müh>tekstil müh dersen,üniversiteni,torpini,iş alanlarını,dilini falan sorarım arkasından.bunlar daha ön planda.öle bi ezik psikolojisine de giren tekstil mühendisi tanımıyorum öle bi şeyin varsa da.ardından "neye göre kime göre zor" gibi klişe bir soruyu da kıllığına eklemeyi unutmam =) [ Mesaj 03 Temmuz 2007, Salı - 22:53 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 yoo, oyle birsey demedim ben. hatta bana kalirsa matematik>fizik>muhendislik, yani bilg muh>tekstil muh gibi sapirsacma bir inanis icerisinde degilim, merak etme. ha umurumda mi tabi yazdiklarin, yok hayir, aksam aksam eglence ariyorum sadece, iyi eglenceler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 @malik: Kızın ikinci dil bildiği yok, naylon stajları var, bir 2 normal stajı var o kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 @prawler:o zaman 700 milyona falan başlar,2500 dolar en üst düzey rakamlar olucaktır onun için . @leath:lunaparka gitmeyi deneyebilirsin.senin için benden çok daha fazla eğlencelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 @malik: Ben de onu diyorum, bir niteliği yok ama kendini hint kumaşı zannediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 malik prawler in sevmeme olayini sen kacirmissin :) muhendis dedigin ayrintilari yakalayandir ESKI kiz arkadasim diyor hala anlayamadin mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 fazla agresifsin matama :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar