Cons Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 bişey sipariş veren oldumu burdan? nedir ne değildir güvenilirmi? douwantit in isim değişmişi deniyor bikaç yerde ama emin olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 öle bi sormuşsun ki, "bişey sipariş veren oldu mu burdan" sanki mallar sana gelmiş gibi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 ahahaha adresler karışmış hepsi bende! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 "Beyleer siparişler geldi!!!" gibilerinden... Neyse konuyu piç etmeyeyim.Ben sipariş vermedim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 arkadaşlarım kullanıyordu burayı. sağlam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar