Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dodge Nitro

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Cok begendim,turkiyede satisa baslamak uzereymis sanirim. 47bin eurodan basliyormus fiyatlari.

2.8 turbo dizel
4.0L v6
3.7L v6 olarak uc motor secenegi mevcut.

Mesaj tarihi:
kia sorento alırım daha iyi
amerikan arabalarındaki tipik içi kalas dizayn yine herzamanki gibi ve dış görünümde cok itici.

ama 20gb harddiskli navigasyon sistemi opsiyon güzele benziyo.
Mesaj tarihi:
burda bitane dodge jip vardı.kaputtaki air intake girişinin hemen yanında küçücük powered by viper yazıodu o anda bittim zaten.utanmasam sadece o kısmın resmini çekicektim :D..
Mesaj tarihi:
Bizim eksper bir arkadaş şu en son fuarda dodge caliber i baya bi incelemişti, sonra görüştüğümüz zaman "aman abi uzak dur" dedi bana, caliber için :) Vardır herhalde bir bildiği..
Mesaj tarihi:
nitro crysler jeep tarzı+dodge ön kalaslıgı olmus sanki

caliberi ben akmerkezde gecen sene fln tanıtılırken gormustum, ic iscilik biraz boş gibi ama bence dıstan fln cok iyi
tabi 150bg motorla nası 0-100 11.5 saniye onu bilemiyorum :D torque yok heralde. ama 140bglik dizeli akıllara zarar, 300nM
Mesaj tarihi:
aslında kalaslık konusunda haklısınız ama ben bu araca bındım felaket rahat bı araba fotografta kı gıbı gelmıyo canlısı ınsana yanı bıraz daha albenısı var bence foto ya gore..bu arada calıberden cok farklı nıtro calıberı bende begenmedım..

[ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 08:20 tarihinde, phoebe tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Araba hakikaten kalas gibi. Bide bu dodge ların iç mekanı pek bi kalitesiz nedense. Malzeme kalitesinden fln bahsediyorum.

Bu araç 4x4 mü? Caliber 4x2 de çünkü. Jip görünümlü yüksek compact araba o
  • Yeni Oluştur...