ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 > BAYRAKÇI! > > Çağlayan'daki miting, en çok bayrakçıların yüzünü >güldürdü. > > Okurlarımdan Seda Soybay da böyle düşünerek bayrak >aldığı adama takılmak istemiş ve "İktidara dua et... Onların sayesinde bol >bol bayrak satıp, para kazanıyorsun" demiş... > > Bayrakçı öyle bir cevap vermiş ki Seda Hanım gözyaşları >içinde kalmış: > > - Ben vatanımı satmıyorum, vatanını sevenlere bayrak >satıyorum. Üç kuruş kazanmak için vicdanını satanlara dua mua etmem. Ver >bayrağımı geri! > > Yoksul bayrakçının bu sözleri, üç kuruşluk prim uğruna >karşı karşıya olduğumuz tehlikeyi umursamayan tüm liboşlara kapak olsun! > > > Alıntı, M.Mutlu köşesinden.
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 bu mitinglerin altında aslında birazda 'toplumsal onuru' geri kazanmak isteği yatıyor.
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 pek inanmadım doğrusu =) ama teoride güzel bir an olurdu =)
druenler Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 zaten >>> isaretlerinden sana da email forward olarak geldigi belli eheh. boyle kurgular ara sira oluyor.
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Kolpa olmasina kolpada yazaqn kisinin kolpaligi sanirim, gecen gaztede CYDD dernegi ile ropartajda anlatilmisti. Onlarin basina gelmis sanirim...
Öne çıkan mesajlar