Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sony Ericsson Z610i

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar şimdi bende K750i var, Z610i almayı düşünüyorum, tasarımı falan hoşuma gitti, ama sorular var kafamda, daha deneme fırsatı bulamadım bi bayiye gidip de.

- Kapaklı telefon seviyorum ama kapaklı telefonların kapalı halinin blok telefonlardan daha ufak olmasına alışmışım, Z610i neredeyse K750i kadar kapalı halde. Boyu ve eni birkaç mm daha az, kalınlığı tamamen aynı. Açılınca fazla mı büyük oluyor yoksa mantıklı mı?

- Kamerası K750i gibi 2MP ama AutoFocus yok, baya üzüldüm ona, kaliteyi çok etkiliyor mu?

- Pillerin standby süreleri aynı (400 saat) ama konuşma süreleri K750i'de 9 saat, Z610i'de 7 saat görünüyor, çok çabuk bitiyor mu pili? 3-4 gün dayanıyor mu yani ortalama konuşan bir insanda?

- Menünün hız durumu nedir, Nokia N serisi gibi her tuşta 5 dakika düşünüyor mu, yoksa basar basmaz oluyor mu, nasıldır?

-- MP3 dinlemek için telefonu kullanmayan, fazla fotoğraf çekmeyen, genelde telefonun özellikleri ve en önemlisi menü hızıyla ilgilenen biri olarak, sonuçta K750i'den Z610i'ye geçmeye değer mi?

Sağolun şimdiden.
Mesaj tarihi:
Telefonu görmedim etmedim, ama açılınca büyük olur, 2 katına yakın gibi düşün. Otofokus olayına gelince, bu özellik olmadan fotoğraf çekmek seni mutsuz eder, sinir olursun söyliyim.
  • Yeni Oluştur...