Cons Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Tekstil ürünleri için gümrük muafiyet sınırı ne kadardır bilen varmı? kargo dahil/hariç söylerseniz sevinirim. 100 euro diyorlar kargo hariç ama emin olamadım, birde gelecek mal dolar üzerinden olduğu için bilemedim ne yapayım. tenks [ Mesaj 06 Mayıs 2007, Pazar - 20:50 tarihinde, Cons tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 150$ lık sipariş(t-shirt falan) rahat geliyor ama paketin boyutlarına da bağlı olabilir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 kargo hariç 122$ lık verdim kargo dahil 172$. sorun çıkmaz işallah kutu küçük olması lazım 5 bileklik 1 kolye 1 terlik var dfgmkfdh [ Mesaj 06 Mayıs 2007, Pazar - 21:07 tarihinde, Cons tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 kargo dahil fiyat üzerinden işlem yapılıyor bildiğim kadarıyla. 170$ a büyük ihtimalle gümrük biner yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 gumruk.gov.tr de şöyle yazıyor Posta Yoluyla Gelen 100 EURO luk Eşya Muafiyeti Ne demektir? Yurt dışından Türkiye Gümrük Bölgesindeki bir kişiye mektupla veya posta paketi ya da hızlı kargo taşımacılığı yoluyla gönderilen ve gerçek kıymeti gönderim başına toplam 100 EURO’yu geçmeyen ve ticari miktar ve mahiyette olmayan her türlü eşya gümrük vergilerinden muaftır. gerçek kıymet ne ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 mesela ebay gibi satışlarda ps3e $10 fiyat biçerlerse, gümrükteki memurlar hadi lan diyip piyasa araştırması yapıp genellikle alabileceğin de yüksek bir fiyat gösterip onun üzerinden vergi alabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 100 euro yu gecmiyen hersey i sorunsuz alirsiniz gecerse gumruge gidersiniz topkapida onunuzde acilir bakarlar filan aldiginzi seye ve ordaki memurun tutumuna gore bi miktar harc alirlar verirler kargo haric 100euro yu gecmiyen herseyi gonul rahatligiyla alin 100 u gecerse sorun cikar eger 250yi gecerseniz vay halinize surundururler adami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 o bir miktar harç ne kadar peki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 memurun insafina kalmis 2ytl de olabilir 20ytl de 40ytl de yada at bi sakal veriyimde diyebilir yada uyuzluk yapar filan gecenlerde gumruk maceralarimi yazmistim bulursam linklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 otele mal mı getirtion baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 çorba parası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar