nocom Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 said: valla gs ve fb haricinde her takım keser sizi. hep ikinci sınıftınız hala öylesiniz, ve öyle kalacaksınız. bize yenilince daha bi acı oluo o zaman, ne de olsa 2. sınıf bir takıma yenilmek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 ankaragücüne yenilmek, bursaya yenilmek neyse beşiktaşa yenilmek de aynısı oluyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 said: ankaragücüne yenilmek, bursaya yenilmek neyse beşiktaşa yenilmek de aynısı oluyo işte. alışıksınız zaten yenilmelere sizin farklı bir durum söz konusu değil bencede. ne demiş yunanlılar ; alışmamış götte don durmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 geleceğimiz var demiyorlar mı bitiyorum eheh.. bu duraktan artık otobüs geçmiyor koç, boşuna bekleme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 DoubleW kullandigin kelimelere daha dikkat edersen sevinirim aksi halde 1 haftalik uzaklastirma alacaksin bilgine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Sııfır Yeeedi Gençlik! sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Beşiktaş gayet büyük bir camia, laf söylemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 geçen sene gb-gs kupa maçında bi pankart açtı fenerbahçeliler "maç ligtv'de izlenir" diye, birilerine ithafen. şimdi kupa finali de showtv'de yayınlanacakmış. götünde don tutamayanlar anlamıştır herelde ne demek istediğimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 kayserı gsyı gececek uefaya gıdecek.Gotunde don olmayanlarda dılenmeye devam edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 bizde don bol geçen, gün don alamazsınız diyen birine yolladık sen de adresini ver kargo bizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 neden ustune alındın sen sımdı?hayret bısey cıkcıkcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 şu anda çıplağım ondandır belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 o da senın sorunun.demekkı ua sanada don gondermelı.muhabbete bak ya cocukla cocuk oluyorum offf kestım dota oynıcam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 hadi uza çocuk olma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 dota oynayarak olgunlaşıo oda niye öle diosun toggie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Önceki sayfa da bazı arkadaşlar of nasıl soktun ay jnms filan gibi bana ayar vermeye çalışmışlar ama ben doğruları söyledim =) Ben kendimi bildim bileli her FB - GS maçında ekrana yapışır ama bjk maçları öyle değil. olsada olur olmasa da olur adı derbi. Fb ve Gs arasında gerçekten de ezeli bir rekabet var. Türkiyenin 2 büyük klubu bunu da kimse inkar edemez. Ama bjk kaç senedir bu iki takımın arasında kendine yer bulmaya çalışıyor. Gsyle kanka olmalar Fenere sataşmalar filan. Ne olursa olsun bjk isterse 14501581 kere şampiyon olsun. Türkiye de 2 büyük klup vardır; FB Ve GS Katılmayanlar olacaktır bana ama şunu da unutmayın bu benim şahsi fikrim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar