chicnstu Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 eee....selam :)c/p'ye gerek yok pepelekten biliyordum burasını.sırf yazı yazmaya üşendiğim için üye olmamıştım ama dayanamadım üye oldum :)[hline]It Is A Good Day To Die Alıntıla
chicnstu Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 ben bonzilenmek istiyorum....o maymun çok hoşuma gidiyor :).[hline]It Is A Good Day To Die Alıntıla
arcane Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 selam bonziyi tavsiye etmiyorum[hline]I scream without a sound Alıntıla
Aegean Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 hoşgeldin chicnstu inan "bonzilenmek" istemezsin[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Alıntıla
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Bencede geç otur şu köşede forumlarımızdan faydalan ama asla bonzi isteme :) Yoksa konuların forumdan foruma şutlanır hatta yanlışlıkla pepeleğin alt sitelerine, sözlüğe falan bile gidebilir. Genellikle bonzileri gerçek anlamıyla maymun ettikleri için burda pek hoşnut kalmayabilirsin.[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Kara Taht Orta dünyanın kaderi... Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.