eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Kayseri Erciyes maçın başında lazarovla penaltı kaçırdı daha sonra Lazarov 1-0 a getirdi durumu ilk yarı 1-0 bitti 2. yarıda k.erciyesin topu direkten döndü çok net pozisyonları harcadılar rize 10 kişi kaldı penaltı oldu bu sefer djalovic penaltı kaçırdı birkaç dk sonra rize 9 kişi kaldı 96.dk da rize kornerden golü attı 1-1 bitti maç rize 35 erciyes 32 idi erciyes çok önemli bir galibiyeti kaçırdı. bülent korkmazın golden sonraki soyunma odasına gidişi orkunun yerleri döverek ağlayışı diğer futbolcuların ağlayışı çok kötüydü fenerbahçe yenilmiş kadar üzüldüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 ohc :D bende açmışım konu pardon nese güzel maçtı ama gözlerim doldu bence erciyes maçı almalıydı 2. sezon ligin en iyi takımıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 ya ağlayacaktım nerdeyse çok kötü oldu 2. yarı o kadar iyilerki çok istiyorum ligde kalmalarını çok kötü oldu çoook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Off kötü olmuş yaa :( Bülent Korkmaz'ın harika iş yaptığını düşünüyorum, umarım getirisini alır :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 oha ya çok yazık olmuş cidden.. en son baktığımda sonlara doğru 1-0dı of be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 su anki durumla antalya 37 (gs ile oynayacak yarın) denizli 36 rize 36 antep 36 erciyes 33 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 35. dkk dan itibaren izleyebildim. süper bir maçtı, son dkk golü ile resmen tüylerim diken diken oldu. kendi takımım gibi sevindim :) rizeyi tebrik ederim. ilk kırmızı kartta ben bişi görmedim neden çıktı anlamadım, ikinci kırmızı kartta 5 numaralı rize oyuncusu yürümese, kendi oyuncusuna doğru en azından koşsa idi son adam olmıycaktı. 2 takımada bu güzel maç için tşk ederim, keşke her maç böyle olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 ilk kırmızıda bashirdi yanılmıyorsam lazarov düştükten sonra çaktırmadan vuruyor tekmeyi dikkat edersen [ Mesaj 05 Mayıs 2007, Cumartesi - 19:24 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar