Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amber yıllıkları..

Norak

Öne çıkan mesajlar

serisini okuyan varmı? çıktıkça kitabı çıkıyor 9 mu ne olmuş, nası kitaplar? hangi kitaba daha yakın bir konusu var?

ben hala gedik savaşlarını okuyorum (güzel seri cidden)

bu arada david eddings in malloryon serisi 3. kitap da çıktı geçenlerde ,ama hala bu d. eddings serisi kapaklarını seçipte koyan adama yuh diyorum, 2 kuruş veripte orjinal kapağı koysalar bi, bebek kitabı sanıyor gören :([hline][i]Wow - Swg - Begin -
-bab naber?
-nolsun işte uğraşıoz, yok dünyayı kurtar, yok 10000 yıldır gizli kalmış bi ırkı yok et, yok altın çıkar.. günlük işler işte :)
-hıı...!
Sosyal ağlarda paylaş

Bu serinin türkiye cıkan ilk 2 kitabını okudum. Bunların bu iki kitap aslında 6 kitap ama 3 er 3 er toplanarak 2 kitap oluşturulmuş. Sonradan fikir değiştirip birleştirmeden caydılar ve kısa 6 kitap çıkardılar.
Çok değişik bir hikaye. FR,DL veya okuduğun diğer fantasy tarzı gibi değil okursan anlarsın zaten.
2. kitabın ortasına kadar hızlıca okudum sonra sanki kitap kendi ni tekrarlıyor izenimi verdi 2. yi zar zor bitirdim sonra devamını okumaya ara verdim. Elimde ki kitaplar biterse devamını okumayı düşünüyorum.
Bence kitapsız kalmadıysan başlama.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...