Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Adobe çalışıyor... Dreamweaver 8 arasından dreamweaver cs3 çıktı ki Macromedia çıkartmış olsaydı muhtemelen yeni sürüm çıkartmak için 2 yıl beklerlerdi. Fonksiyonlarını test etmedim ama görüntü olarak daha bir güzelleştirmişler. Installation Photoshop Cs2'deki gibi yarım saat sürüyor (dualcore 2.6 işlemci 1gb ddr ram makinada), Adobe'un install sistemini gerçekten beğenmiyorum, eskiden dreamweaver çat diye yüklenirdi :). Ama olsun zaten bir kere yüklüyoz... Ayrıca Adobe'un programlarında o seriallerin her parçasını tek tek kopyalayıp yazma derdi macromediada yoktu, adobe aldığı kaldı onu kaldırmamış, seriali direk yapıştırınca bütün kutulara - ile explode ederek yazıyor :) Ayrıca sanırım bir trial sistemi yok, direk satın almak ya da warez olarak bulmak zorundasınız gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 hiç denemedim ya bi bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar