Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Oha be ne kadar hain var içimizde... Bir de Türk olacaklar... Türkçe konuşarak neler söyleyecekler... Atatürk'e karşı saygılı olun! İçinde onun gibi yüce bir önderi barındırmayan insanlara itimat etmek, bence sizin onu tanıyamadığınızın göstergesi ve toplumumuzun yozlaşmaya gitmesinin ışıklarıdır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Oha abi şakamısınız siz? İçinde Atatürk olmayan adama güvenenin bi kaç tahtası noksan demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Abi ben Atatürk ü beğenirim ama Atatürk ü kimse de beğenmek zorunda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 said: Abi ben Atatürk ü beğenirim ama Atatürk ü kimse de beğenmek zorunda değil. Türk topraklarında yaşayan ve kendine `Türküm´diyebilen akıl bilinci yerinde olan herkes, zoruna olmadığı halde Atatürk'ü beğenir. Eğer beğenmiyorsa ya Türk değildir, ya Türkiye'de yaşamıyordur, ya aklı yerinde değildir, ya da vatan hainidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Güven meselesi hangi konuda olduğuna da bağlı biraz. Atatürk'ü sevmeyen biri belki canımı, malımı emanet edebileceğim biridir (ki böyle insanlar tanıdım), ama o kişiye asla ülke yönettirmem. Anlatabilmişimdir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Evet bugünleri özgür ve huzurlu bir şekilde yaşadığımız için, ayak bastıgımız bu vatanın adı hala türkiye olduğu için Atatürkü sevmek zorunda değiliz! [ Mesaj 05 Mayıs 2007, Cumartesi - 10:29 tarihinde, Pluton tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Minnet duymak farklı birşey ama şunu daha iyi yapabilirdi, bu tavrnı beğenmedim diyebilir herkes. Kimse de bu demokratik hakkı kimsenin elinden alamaz. Ortada bir hakaret yok birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 O demokratik hakkının olması bile Atatürkün sayesindedir. Ben sevmek sevmemek değil. Eğer bir insanı sevmiyosan demek ki o senin için boş bir insandır anlamına gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Sizin demokrasinizi ben... Ulan demokrasiyi getiren insana `demokratik hakkımdır ona güvenmeyebilir sevmeyebilirim´ diyorsunuz. Mantıklı olun mantıklı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 @Stifler Mesela Amerikalılar George Washington'ı içinde taşımayan adama itimat etmeyiniz dedi ve biz hiçbirimiz içimizde g.w. taşımıyoruz değil mi? Peki bütün Amerika bize güvenmesin mi? Bak ne kadar basit bir örnekle açıkladım anlayabil diye.Ben her insana itimat etmiyorum ama bir insan Atatürk ü sevmiyor diye ona güvenmemezlik edemem kimse kimseyi sevmek zorunda değil dikkat et sevmek diyiroum ama bu ülkede herkes Atatürk e saygı duymak zorunda saygılı bi şekilde ben Atatürk ün fikirlerine katılmıyorum diyebilir.Bu dünyada herkes şu insanı sevmeyene güvenmem derse nasıl bir yer olur dünya.Ayrıca ukalalık yapmadan önce karşındaki insan senden bilgili mi değil mi veya yaşça büyük mü değil mi önce onu bil ona göre konuş.Kime güvenip kime güvenmeyeceğimi de senden öğrenecek değilim. @gellidus Atatürk değil miydi İzmirde bir eve girerken Yunan bayrağına basmayı reddeden?Sen Atatürk'ün kendini sevemeyen bir adamı astırdığını mı düşünüyorsun? Kaynak gösterirsen düşün de göster İstiklal Mahkemelerinde asılanlar ben Atatürk ü sevmiyorum dedikleri için değil vatan hainliği ve rejim düşmanlığı yaptıkları yüzbinlerce şehitin kanına saygısızlık ettileri için asıldılar.Nasıl oluyor da Atatürk ün şahsi nedenlerden dolayı bir insanı astırabileceğini veya ona hoşgörüyle yaklaşmayacağını düşünüyorsunuz anlamak çok güç. @cenx Yeni üye alımı başlamadı.Ben yaklaşık 2004 ten beri burdayım demek ki burda olmayan senmişsin. Son kez açıklıyorum boş laflarınıza bir daha cevap vermicem bu başlıkta.Ben Atatürk'ü ölümüne seven sayan ilkelerine bağlı bir insanım.Atatürk ü haddim olmayarak tanıdığımı düşünüyorum.Atatürk'ü sevmeyen bir insana ben neden diye sorarım çünkü haksızdır saçmadır bu ülkede yaşayan bir insan neden Atatürk ü sevmesin ki? Ama o insanı hiçbirzaman suçlamam çevresindeki birinden,okulundan ordan burdan beyni yıkanmış olabilir ailesi öyle öğretmiş olabilir.Bu benim o insana güvenmememi gerektirmez ki neden güvenmeyecekmişim? Böyle sığ bir düşünce olabilir mi? Atatürk bu ülkeye hoşgörüyü,demokrasiyi getirmiş,niye getirmiş? İnsanlar böyle şeylere takılmadan birbirlerine saygı duyarak yaşasınlar diye getirmiş.Ama aranızda hala Atatürk kendini sevmeyenleri astırdı kestirdi diyip bir de ben Atatürkçüyüm diye gezebilen insanlar var hayret ediyorum.Okuyanlara teşekkür ediyorum umarım kendimi ifade edebilmişimdir. [ Mesaj 05 Mayıs 2007, Cumartesi - 12:13 tarihinde, bizsiziarariz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 bizsiziarariz sen ne dediğini anladın mı allasen ? ben hiç birşey anlamadım öyle karıştırmışsın ki yazını. Önce şunu söliyim; Bush ile alakayı nasıl kurdun anlamadım. Atatürkü sevmeyen birine güvenilmez diye birşey yok. ABD bizim tarihimizi ne kadar biliyo ki atatürkün yaptıklarını bilecekler. Biz onların bilmediğini ve bu ülkede yaşamadığını biliyor muyuz? Evet. O zaman her ırk cinsiyet din v.s v.s sevecek dedik mi? hayır Ama sen bu ülkede özgürce aşayıp bu sözleri ( Atatürkü sevmeyebilirler ) diyebilirsan yine o "YÜCE ATAMIZIN" sayesindedir. Bana göre Türkiyede yaşayan bir insan bir Türk bir Vatandaş fark etmez çıkıpda Atatürk sevmeyebilirim diyemez. Bu ülkeyi Atatürk kurtardı bizde onun yolundan giden birer TÜRKÜZ Umarım anlatabilmişimdir. [ Mesaj 05 Mayıs 2007, Cumartesi - 12:34 tarihinde, Pluton tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 said: @cenx Yeni üye alımı başlamadı.Ben yaklaşık 2004 ten beri burdayım demek ki burda olmayan senmişsin. yavaşşş [ Mesaj 05 Mayıs 2007, Cumartesi - 13:49 tarihinde, cenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Daha oncede dedigim gibi warcraft tarihini turk tarihinden iyi biliyorsunuz.. Ataturk un kaprisli bir adam oldugu bilinen bir gercek.. Cok partili sisteme gecis doneminde Inonu ile yasadigi sorunlar.. Kendi kurdugu muhalefet partiye halktan cok destek gelince kapatmasi kendi atadigi lider kadrosuna tavir yapmasi.. Binlerce kaynak gosterebilirim ama sen herhangi orta duzey bir arastirmacinin kitaplarina bakarsan bulabilirsin.. Istiklal mahkemeleri bir ornekti ama isterseniz onuda cok rahat acabilirim.. Istiklal mahkemeleri rejimi tehdit ediyorlar diye asilan insanlarla doluydu ortalama mahkeme suresi 1 gun fln suruyordu.. iddia bu,, suclu bulundu,, asin.. Surec boyle isliyordu.. Belki kisisel hirslari bu adam beni sevmiyor diye asmadi ama o zaman zaten degisen rejimi sevmemek Ataturk u sevmemekle es anlamliydi.. Yani sacma sapan konulara girip sacma sapan konulardan cikmayin.. Orda elemanin dedigi icinde Ataturk sevgisi olmayan kisilere guvenmeyin.. Cok hakli demis Turkiye Cumhuriyetinde yasayip Ataturk u sevmeyen birileri.. Demektirki bu ulkeyi sevmiyor bu cumhuriyeti sevmiyor ellerine gecen ilk firsattada degistirmek icin firsat kolluyorlar demektir.. bu tip insanlar benim gozumde dusmandir.. [ Mesaj 05 Mayıs 2007, Cumartesi - 14:36 tarihinde, gellidus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 dogru demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 evet abi adamın dediği gayet doğru fakat yaptıkları çok sakat. adam 2 gün önceye kadar cumhuriyet tarihinde görülmemiş rezillikleri yapıyodu tvde. insanın sözüyle hareketleri bu kadarmı ters olur canım? [ Mesaj 05 Mayıs 2007, Cumartesi - 15:43 tarihinde, cenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Vatan hainleri var içimizde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 said: evet abi adamın dediği gayet doğru fakat yaptıkları çok sakat. o olayı farklı bir konu altında tartıştık. burada tartışılan söylediği sözdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tumu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 ataturk'ü sevmeyen haindir ataturku sevmeyen vatan sevgisinden yoksundur felan filan Kime göre neye gore bunların boyle olduguna dair tek bi kanıtı olan varmı doguda mehmetcik oldugunde aglayan tanıdıkalarım var sinirinden kuduran insanlar var neye gore konusutugunuza anlamıyrum ya siz arkadaslık konusunda cok bahtsızsınız yada ben cok fazla sanslıyım.. Not: ataturk karsıtı olarak gozuke bilirim ama saygı duyan ve seven biriyim benim tepkim ön yargılı davrananlar için ... Saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 ne dediğin anlaşılmamış ama allah razı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tumu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 sendende razı olsun kardesim demek istediğim ön yargılı olunmaması gerektigi bizim için önemli olan ataturku korumak veya ataturkcu dusunceyi korumak deil onemli olan ataturkun bize emanet ettiğini korumak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Valla cok acik soyluyorum bu fikrimde degismeyecek.. Turbana karsi onyargili degilim istedigi gibi yasasin gitsin.. Herhangi bir dine karsi degilim.. Ama Turkiyede yasayip Turkiyeyi seviyorum deyip Ataturk u sevmiyorum diyen adam beni dusmani bellesin.. Bu kadar acik net soyluyorum bu kadarda onyargiliyim.. Turkiye Cumhuriyetinde yasayip ulkesini sevip Ataturku sevmem gibi bir opsiyon yok kusura bakmayin.. Simdi anlamadim ama heralde doguda mehmetcik sehit oldugu zaman aglayan ama Ataturk u sevmeyen tanidiklarinmi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Madde 1 - Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret eden veya söven kimse bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Atatürk'ü temsil eden heykel, büst ve abideleri veyahut Atatürk'ün kabrini tahrip eden, kıran, bozan veya kirleten kimseye bir yıldan beş yıla kadar ağır hapis cezası verilir. Yukarki fıkralarda yazılı suçları işlemeye başkalarını teşvik eden kimse asıl fail gibi cezalandırılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tumu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 ataturkü sevip sevmediklerini bilmiyorum ama sizin kadar takıntılı ve saplantılı olduklarını sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Hmm bencede vatan hainleri var aramızda.. mesela bu cumhuriyetin en önemli temellerinden olan özgürlük ve demokrasi gibi iki kavramı hiçe sayıp, "böle düşünmiyen bunu kabul etmiyen bunları kafazına kazımıyan bunları bellemeyendiye" diye bağırıp birilerini damgalıyan daha kendileri ne olduğunu anlamadıkları bi devleten kovmaya kalkan, utanmadan kendini sonuna akdar haklı görerek küfreden hatta saldıran insanlar bence vatan hainidir. Sizce değilmidir? sana ve milletine guzel şeyler vermiş birini saymak sevmek, bunlar cok güzel şeyler, ama o adamın ve peşidnen giden yünbinlerce insanın savaştığı şeyleri hiçe sayıp insanların kafasına vura vura kendi düşünceni sokmaya calışmak kabul edilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 said: sendende razı olsun kardesim Yenisin heralde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar