GICIK2 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Sen telefon ettinmi adama? Ya bak çok ciddiyim ben yaklaşık 15 gün önce falan operasyon geçirmiştim şimdi çok rahatım ohh koşuyorum zıplıyorum git o adama.[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 manyakmısın abi ya otobus parasımı verecem bide? antalyadayım istanbulda değil[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 ahauah tamam anladım :D[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 aman ne ilginç bir tırnak batmasıymış bu böyle hrr.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 said: Estel_Anorien, 28 September 2003 15:48 tarihinde demiş ki: aman ne ilginç bir tırnak batmasıymış bu böyle hrr.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Sanırım Okumadan cevap verdin yazdığım yazıya iyi oku 3 tane tırnak batması ne demek... haa sana ilginç gelmiyorsa bilemicem[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 said: _-Sturm-_, 28 September 2003 17:54 tarihinde demiş ki: Doktora moktora gerek yok.. Gİt manikürcü pedikürcüye, her hafta deşsinler tırnağını sorna tırnak şekle giriyor o tarafa doğru uzamıyor.. Bende çok çektim ve hala da çekiyorum ama yavaş yavaş geçiyor..[hline]"...Geriye kalan her şey gitmişti: İdealleri, umutları, hayalleri. Sövalyelik çöküyordu. Kurallar kusurluydu. Yaşamındaki her şey manasızdı.Ve tutunabildiği tek o kaldığı için Düstur'a göre ölecekti..." Çok cahilce. Doktora gerek yok manikürcüye git nedemek ya! Paticikte hala bukadar cahil insanlar varmı yahu? Neden cahilce olduğunu sen anlamazsın şimdi çünkü kafan öyle çalışıyor ama anlayan anlar.[hline]Aha oldu hayırlı uğurlu olsun...[ hline ]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 tırnak batması normal bi olay. 3 tanede 5 tanede batabilir. geçmiş olsun ama bilmiyorum buraya taşınacak bir konu mu.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 bidaa 44 numara fln giy ben spor ayakkabıların çoğunda öyle yapıyorum . süetlerdede bulursam yarım numara büyük fln alırım tabi bazı ayakkabılar tam kalıp oluyo yarım numara bile büyük alsan ayağından çıkıyo onları dahil etmiyorum .[hline]You hate me to say that i did not obey!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Ayakkabının büyüklüğü çok önemli kendimden biliyorum. Biraz daha büyük olsun kendi giydiğinden. Tabi doktora gitmek en mantıklısı[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan [Bu mesaj Forseti tarafından 28 September 2003 21:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar