Mithr Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 bir tane arkadaşımın zihnimi okudugunu düşünüyorum onla zaman geçirirken.Nedendir acaba?Neden böyle düşündüğümüde bilmiyorum bi nedende yok ama rahatsız oluyorum o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 psikologa git =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Heroes izlemeye biraz ara ver... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Benim bi arkadaş var, isimlerimiz aynı, doğum günlerimiz arasında 2 gün var. Sürekli geçmişlerimiz ilikili çıkıyor bir şekilde. Ben onun eski okulundan bi kıza aşık olmuşum, o da benim. Aynı dersaney gitmişiz, arkadaşla aynı sitede oturuyormuş, annesinin arkadaşı annemle oturuyormuş, dayısı karşı apartmanda falan filan.. Ayrıca habire aynı anda aynı şeyleri söylüyoruz. Resmen Heroes gibi, garip :) Sen de fazla takma, olabilir öyle şeyler bazen, okuyamıyodur zihnini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 aslında heroes falan izliyorumda olay dahada kıl bişey. ne kadar kendime desemde "saçmalama olm" diye yine aynı olay oluyor.şimdi gidip desem " niye okuyorsun ?! " abesk kaçar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Bencede psikiyatriste bi uğra..Sana dışarıdan sesler geliyormu şunu yap ya da birilerinin peşinde olduğunu düşünüyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 zihnini okuyan kişi kızsa, sende ona yaz. o okusun sen yaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 benim de var böyle bir arkadaşım. adamın söyleyeceği şeyleri önden ben söylüyorum. şaşırıyor falan:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 uzun sure birlikte vakit geciriyosaniz artik ne dusundugunu az bucuk cikarmistir adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 ya da o kadar basit birisin ki ne düşündüğünü bilmek için zihnini okumak gerekmiyodur... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Bkz: Paranoya Belirtileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar