Mithr Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 bir tane arkadaşımın zihnimi okudugunu düşünüyorum onla zaman geçirirken.Nedendir acaba?Neden böyle düşündüğümüde bilmiyorum bi nedende yok ama rahatsız oluyorum o.O
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Benim bi arkadaş var, isimlerimiz aynı, doğum günlerimiz arasında 2 gün var. Sürekli geçmişlerimiz ilikili çıkıyor bir şekilde. Ben onun eski okulundan bi kıza aşık olmuşum, o da benim. Aynı dersaney gitmişiz, arkadaşla aynı sitede oturuyormuş, annesinin arkadaşı annemle oturuyormuş, dayısı karşı apartmanda falan filan.. Ayrıca habire aynı anda aynı şeyleri söylüyoruz. Resmen Heroes gibi, garip :) Sen de fazla takma, olabilir öyle şeyler bazen, okuyamıyodur zihnini
Mithr Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 aslında heroes falan izliyorumda olay dahada kıl bişey. ne kadar kendime desemde "saçmalama olm" diye yine aynı olay oluyor.şimdi gidip desem " niye okuyorsun ?! " abesk kaçar :p
Theghosthand Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Bencede psikiyatriste bi uğra..Sana dışarıdan sesler geliyormu şunu yap ya da birilerinin peşinde olduğunu düşünüyor musun?
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 zihnini okuyan kişi kızsa, sende ona yaz. o okusun sen yaz yani.
CwzX Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 benim de var böyle bir arkadaşım. adamın söyleyeceği şeyleri önden ben söylüyorum. şaşırıyor falan:D
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 uzun sure birlikte vakit geciriyosaniz artik ne dusundugunu az bucuk cikarmistir adam.
oper Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 ya da o kadar basit birisin ki ne düşündüğünü bilmek için zihnini okumak gerekmiyodur... :P
Öne çıkan mesajlar