Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tek Portlu Kablo Modemle Network

Freak

Öne çıkan mesajlar

router alsan aslında problemsiz bir paylaşım yapabilirsin. üstelik wireless üzerinden tabi istersen ethernet portuylada yapabilirsin.

zamanında bayağı uğraşmıştım. ethernetle paylaşım yapmıştım ilk başta ama bilgisayarın 24 saat açık kalması gerekiyor ki boşuna elektrik gidiyor ve gürültü. biraz para verip router alırsan bilgisayarınıda kapatıp rahat rahat paylaşım yapabilirsin.

not: mum... nickli arkadaşımız birazdan 100 yıl sonra routerın parasını elektrik tasarufuyla çıkartırsın derse şaşırmayın hehe.
Sosyal ağlarda paylaş

Windows 98 internet sharing yapamıyor maalesef.En az 98 SE yüklü olması gerekir makinanda.Google'dan windows 98 internet sharing diye aratırsan yardımcı olacak siteler bulabilirsin. http://www.annoyances.org/exec/show/ics ben şöyle bir şey buldum ilk aratmamda.

[ Mesaj 08 Mayıs 2007, Salı - 10:42 tarihinde, Odrin tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Hepinize çok teşekkürler sonunda hallettim işimi.Özellikle Baggio ve Odrin yardımlarınız çok hora geçti.Baggio, senin sölediğin ayar sayesinde ağ bağlantımdaki sorunları çözdüm Odrin'in yönlendirdiği siteyle de internet sharingi 98de hallettim.Bu arada 98SE'miş benimki o açıdan biraz daha rahat oldu.Valla üstümden büyük bi yük kalktı : )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...