Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 yok ben transformers ım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Bir adam edemiyosak niye sinirlenip küfür ediyosun? Benim zekamı cümle kuramayan adam mı sorgulicak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carmadon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 http://carmadon.uludagsozluk.com 500 tane entry mevcut. cümle kurup kuramadığımı birde böyle gör. ayrıca adam olana zaten küfür edilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 said: zeka sorunsalı insanlar OKKEY. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 said: paticik com (1) 1. tanım: form sitesidir. hayatınızda görüp görebileceğiniz en lamer form sayfasıdır. içerisinde gruplaşmalar vardır. he birde sığır sürüsü salmışlar içeri denk gelmeyiniz zira geriyorlar efendim. (Carmadon, 19.09.2007 16:07) en lamer forum sa işin ne burda evladım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 sözlükleri okuyup okuyup kıçından anlayıp gelip burda o laflarla kendi çapında ayar vermeye çalışan bir tip. bak tanım yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 ayrıca FORM sitesi nedir yahu, FORUM ne demek bilmekten aciz adam gelmiş lagaluga yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carmadon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Açık mı yakaladın yani ? heyy allam ya. mesai bitti ben eve gidiyorum. arkamdan konuşan fenerli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Rottweiler Forum değil, form. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 iyi günler bi form doldurur musunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 ÇELIK AYNA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carmadon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 aha bir organizma daha katıldı aranıza. sürekli çoğalıyorsunuz. aferin size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 noxite, bu adam form yazmış, ben onun yazdığını quote ladım sadece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carmadon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 harf hatası yapmışım bununla mı eğleniyorsunuz. okey diyen türkçe katilleri ile eğlenin siz ya da buraya bir topic açayım kum havuzu diye orda oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 İroniden anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carmadon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 said: İroniden anlamayan nesle aşina değiliz. bana mı satıyorsun benim yazdığım yazıyı ?? ironi yapabilmek için azcık kırıntı olması lazım göründüğü kadarıyla o da sende yok. boşuna zorlama kendini sonra yırtılır felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Bak bu da bi ironidir. Senin yazdığını sana geri yazmam bir, benim yazdığım dediğin şeyi ekşiden almış olman 2. ironi. SÇS. tşk. [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 17:57 tarihinde, noxite tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carmadon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 said: 2 tafalı hemde bak hata ama sadece gör diye yaptım klavyede harf hatası yapılabilir diye bu bir. ikincisi söylediğin lafın ne anlama geldiğini bilmiyorsun ya da yerli yersiz kullanayım belki tutar mantığı güdüyorsun. son olarak ekşi'de olduğunu bile şimdi senden duydum. ekşide binlerce söz var hepsi ekşi'de var diye kullanmayalım mı? hadi iyi akşamlar gittim bu sefer. servis kaçıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 İroni: Söylenenin dışında bişeyin ima edilmesi veya görünenin olandan farklı olması. Gayette yerli yerinde. [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 17:56 tarihinde, noxite tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar