fizban Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 columbia phd ye gre subject istemiyo bi kerem. iki arkadaşım girdi, ben giremedim oradan biliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 şöyle birşey var, ben 1 haftalık bir çalışma sonucunda girdim, 800 quantitative, 440 verbal, 4 de qualitative yaptım. lakin 800 quantitative i osursam yaparım. keza zaten sorular belli bir seviyteden sonra coşup bana standart sapma hesaplamalar, istatisitkler falan gelmişti, hepsini doğru yapınca eşşek yüklü puanlı eşşşek zor sorular geliyor, niye bu sorular zorlaşıyo demeyin doğru yapıyosunuz demek o.. ayrıca 800 max puan olduğu için 800 yapıyosunuz, yani her soruyu doğru cevaplarsanız da 800 alıyosunuz, 2 soruyu yanlış cevaplamış olsanız dahi 800 alıyosunuz. verbal a gelince, ya çok çalış, ya hiç bence. 440 gayet yeterli bi not mühendislik için, ben seneye bu gre'mle tekrar başvuracam doktora için. bir arkadaşım hiç çalışmamıştı, sırf c işaretledi 320 yaptı. 200 den başladığımız gözönüne alınırsa onunki çok da düşük olmamış :) ama 240 da yapan biliyorum bu metodla hehe. asıl olay analytical writing. ona dikkat edin 4.5 5 getirin sırtınız yere gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 doktora konusunda, makale yazmak cok kelime bilmeyi gerektirmiyor. bolumun ve dusunce akiminin kendine ait jargonu vardir, onu zaten literatur incelemesi yaparken fazlasiyla kaparsiniz. abidik gubidik gre kelimelerini bilmenize gerek olmaz. he bilseniz, hatta anadil+ seviyesinde konusuyor olsaniz sakincasi olur mu, tabii ki olmaz. yalniz yurtdisinda cogu universite tashih (proofreading) icin butce ayiriyor. yani, siz yayinlanacak kalitede bir makaleyle cikin da ortaya, kelimeymis, literaturmus, edebiyatmis, hepsi hikaye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 CS bolumu istiyo valla bi arkadasim istiyodu sirf bu yuzden vazgecti ordan biliyorum : ) Neyse ya benim moraller duzeldi, direk PhD yerine Master ustune PhD ye karar vermistim zaten, master girisinde required degil recommended Harvard ve Brown icin, USC de 1000 puan ustunu gecin toplamda yeter demis. Sorun olmaz umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 application deadlinelari ne zaman lo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 15 arlaık bi çok üni.nin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Her ne kadar kelime bilmekle yazmanin bi alakasi yok desen de, prof'larin dusunce tarzi bu.. Sahsen benim gorusmelerimde bana soyledikleri de bu... Mantigi her ne kadar dogru kurup beni ikna etmis olsan da asil onemli olan adamlari ikna etmen, sahsen benim de isime gelir ikna edersen :) CS bolumunun subject test istemesi kadar sacma bi durum... zaten istiyosa oraya gitmeye deymez, bosver. Her uni'ninki degisiyo. Mart'a olan da var Aralik basina olan da... universitelerin sitelerine bakman lazim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Amerika icin 15 Aralik onerilen deadline, bi de Ocak basinda-ortasinda var bi tane ama ilkinde basvurmani oneriyolar. Avrupa ilkbahara dogru. Gerci GRE'yi takiyo mu Avrupa bilmiyorum basvurmayacagimdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 bizim okul temmuza kadar aliyo heralde anladigim kadariyla, neyse seneye olmazsa sonraki sene olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Ben de GMAT a ikinci kez gireceğim ama çalışamıyorum pek ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar