Eldarduil Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Arkadaşlar bir motorsiklet sporu var. Yapı itibariyle motorlar motocross motorlarına benziyorlar ve sporcular çeşitli ölçülerde ve farklı yapılarda oluşturulan eggellerle dolu bir alan içersinde düşmeden parkurlarını tamamlamaya çalışıyorlar. EuroSport'ta ara ara gösteriyordu. Adını hatırlayamadım ben. Siz hatırlıyor musunuz? ha birde bu spor baz alınarak yapılmış oyunlar var mesela Bike Mania buna güzel bir örnek. Bahsettiğim sporun bu oyuna göre farkı kapalı alanda yapılması. Bu sporun adını hatırlıyorsanız paylaşın hee =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Motocross ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Trial Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 sbora süpersin çok sağol. Ayrıca öptüm janem =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar