Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Torrent ile bağlantı sorunu

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

Efenim selamlar,

Torrent kullanmaya çalışan; ama bu sırada acı çeken bir insan olarak yardım istemekteyim.

Sorun ne?

utorrent ve azureus'ta ayrı ayrı denediğim, ikisinde de karşıma çıkan bir sorun var.

Bir gün içinde ilk defa açıyorsam programı mesela, bir süre download a devam edip ( 30 dakika - 1.5 saat arası), sonrasında bütün bağlantım kitleniyor. Kitlenme derken, internet sitelerine giremiyorum, msn, gtalk falan disconnect oluyor cinsinden.

Restart atmadan da çözülmüyor bu sorun, torrenti kapamak falan yaramıyor. Restart attım diyelim, tekrar torrenti çalıştırdığımda, düzgün olan bağlantım bu sefer hemen gidiyor. Tekrar restart falan...

Portlarımla alakası yok, port açık çünkü, bundan kesinlikle eminim. İnsanların yaşadıkları problemleri düşünerek modeme atayım dedim suçu (Zoom X4 5551a), gayet de mümkün aslında ama bildiğim kadarıyla emule da falan da yapması lazım öyle bir durumda aynı sorunu. Emule, limewire vs. falan gayet düzgün çalışıyor ama. Torrent programlarında sorun var sadece.

Budur efenim. Yardım lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

SP2 ile gelen windows TCP connection limit sorunu olabilir mi? Nette dolaşan bir patch vardı bunun için. İstediğin kadar aktif bağlantı sağlayabiliyordun.

Worm'ların falan hızlı dağılmasını önlemek için düşünmüş Microsoft ama biraz ters tepiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...