under_the_runes Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 slm arkadaslar oyunu trial oynayamaya calistim ama anladigim kadari ile sadece oyunu satin almis bir oyuncu buddy key verebiliyor. Aranizda biri ciksa versede bana bu kodu ben o kisiye cok mutesekkir olsam nasil olur? :) Bana pm atabilirsiniz yada [email protected] a mail atabilirsiniz. simdiden tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under_the_runes Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 sabah uykulu uykulu yazdigim icin oldukca bozuk bir turkce ile yazmisim kusura bakmayin :) Oyuna para vermeden once triali bir test etmek istedim ancak netteki access key lerin hicbiri calismiyor yardim lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 benimkini kullanmışım : ama sen o keyleri nasıl buldun ki ? bildiğim kadarıyla mmorpg.com gibi mmo içerikli siteler arada bir promosyon olsun diye key dağıtıyordu üyelerine, başka alım yolu yok. plaync.com 'dan bir account alıp orda trialı varsa ordan dene diyeceğim, aklıma başka bir fikir gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 önümüzdeki ay level verecek sanırım trial key hala arıyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar