DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 dedim ki : kahvede oturup bi eli taşşaklarında tvden ben olsam ülkeyi dha iyi yönetirim diyenelrden bi farkınız kalmıyor. bu lafla siz taşşağını kaşıyan insanlarsınız demek arasındaki muazzam farkı anlayabileceğini umuodm farkınız kalmıyor demek bence bi farkınız vardı ama siz aksini kanıtlamaya calısıosunuz demek ve tabii ki cümledeki önemli kısım bu oluyor adam akıllı olursan : kahvede oturup .... ben olsam ülkeyi dha iyi yönetirim .... lütfen biraz dikkat 4 sene önce başlamışın mail grubundan siyaset tartışmaya ama görüyorum ki maalesef 1 paragraflık bi yazıyı okumakta zorlanıosn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 herkes yanlıs,sen dogru. apache paragraf okumaktan aciz insan,digerleri kahvede tasagını kasıyanlarla aynı kategoriye girebilen insanlar. birseylerin dogrusunu anlatmaya calısıyor olabilirsin,ama bu uslupla bakkaldan ekmek bile alamazsın. [ Mesaj 02 Mayıs 2007, Çarşamba - 20:52 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 ya allahaşkına çevir gazı yanmasn sen partiyi cok iyi tanıo oalbilirsn benden daha iyi de tanıo olabilirsn sana kmse bişi demedi baskasının saygısızlıgı söz konsuu ve bne de haklı olarka tepki gösterdm sonra bi anda sen cıktn sen portakalda vitaminken ben sunu yaptm ben bunu yaptm e afern yaptn da bana ne kardeşim sana bişi mi dedim sonra bu tavırla bakkaldan ekmek alamaz mışım git allahaşkına ya bildiin bişi görünce cok heycanlandn herhalde direk atlamısın ne yazdıgımı bile okumadan sen git bana ekmek satan bakkallara ayar ver nasılsa haketmiorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 said: çevir gazı yanmasn ben burda kaldım yanlız okuduğum herşeyi unuttum. gazı çevirmek hmm. [ Mesaj 03 Mayıs 2007, Perşembe - 01:14 tarihinde, Luriel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 hha çok iyiymiş kazdı di mi o : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 gazı çevirirsen daha bi güzel yanar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 gazi cevir derken bole tersine dogru cevir ocagin gaz dugmesini , kazin altini kis yanmasin bak yaniyo demek istemis sanirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar