Apache Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Zamanında nazımı şiirleri yüzünden sınırdışı eden düşünce,anayasayı çiğneyip rejim değişikliği isteyen köktendinci arınçı hain ilan edip,sınır dışı etmelidir. ülkenin her türlü kurumu bu tehlikeli adama karşı tavır almış durumdayken artık arınç gibi bir insanın sınırdışı edilmesi legaldir.
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 anayasa mahkemesinin bugün çıkardığı karar gerekçesiyle 367 kişi gerekliyken,oturumu açarken sayım bile yapmayıp diktatör edasıyla meclisi yöneten arınçında soruşturma kapsamına alınması gereklidir. ayrıca oylama yapmadığı halde 368 kişi vardır deyip,alenen yalanla meclisin yönetilmesi meclis iradesine hakarettir. [ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 23:35 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ]
Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 abi abartmıyo muyuz? yani tamam ben de kılım ama, ipliği pazara çıkarılmalı, her şeyi ifşa edilmeli, amaçları, 'araçları' sonra da yasalar önünde gereği yapılmalı
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 kellelerin ucmasini istesemde evet arinc in yeri ya imrali yada feto hocasinin yani olmalidir
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Siz rahat olun, yavaş yavaş olacak. Yüce divanda yargılanacaktır.
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 said: Zamanında nazımı şiirleri yüzünden sınırdışı eden düşünce,anayasayı çiğneyip rejim değişikliği isteyen köktendinci arınçı hain ilan edip,sınır dışı etmelidir. Aha buldum açığı bindiririm sdf. Nazım'ı sınırdışı eden düşünce haklı mı yani sana göre?
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 bana kalsa bu adamlara onların yaptığı şekilde cevap vereceksin hepsini onların değişiyle taksimde sallandıracaksınki ibreti alem adına bir daha böyle bir işe kalkışanı ne bekliyo anlasın....
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 mukayese var orada. şiir sınırdışı edilmek için gerekçeyse,meclisi evcilik alanı olarak görmekte yeterlidir.
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Bugün çok güzel konular açılıyor yahu *satisfied grin*
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 arınç idam cezası geri getirilip asılmalı
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 said: mukayese var orada. şiir sınırdışı edilmek için gerekçeyse,meclisi evcilik alanı olarak görmekte yeterlidir. Mukayese var eyvallah da, yanlış örnekten gidiyorsun mesele orada. Şiir sınırdışı edilmek için "yanlış" bir mantıkta gerekçeyse, meclisi evcilik alanı olarak görmek de aynı "yanlış" mantıkta yeterlidir. Ha meselenin anafikrinden uzaklaştım mı, çok fena, boş bir meseleye takıldım mı, doğrudur, amma velakin çok sıkıldım be.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 hey hey hey =) eğlenmek için harika bir başlık.. ancak realiteden oldukça uzak feci bir hayal.. öncelikle bu adamı ifşa ettik, ardından astık ve sonra cenazesini de yurtdışına çıkarttık (yani hepiniz tatmin olun) diyelim... ne değişecek.. hiiiç. yerine (ne bilimm) bi güven meriç, atakan erinç falan çıkmayacak mı sanıyorsunuz? şimdi bu anayasa mahkemesi kararı sonucu partiye oy veren adamlar "hmm bak hanım hata yapmışız" diyip oy vermeyecek gibi bir düşünceniz mi var veyahut "aa milyonlar toplandı beey milyonlar.. biz bi yerde hata yapıos galiba" diyeceklerini mi sanıyorsunuz sadece "ezilmiş ve bastırılmış" olduklarını düşünüp daha çok oy vericekler.. hepsi bu.. ha realiteyi düşünmezsek bunlar güzel romantik hayaller midir? pes pembesinden hem de [ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 23:58 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar