St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Bu gün ilke kez addon yükledim.Zhunter seti yükledim çalıştı ama automark için incompitable,rangehelp için out of date diyor bunları nasıl düzeltebilirim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 addon penceresinde (oyuna girmeden sol alttaki) onu açıncaustte "load out of date addons" razı bişey var onu işaretlersen sorun kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 teşekkür ederim.peki incompitable için napabilirim uyumsuz demek olduğunu biliyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 tbc varsa sende tbc ye yada 2.0 patchine uygun diillerdir belkide eski addonlarsa ui.worldofwar.net yada www.curse-gaming.com dan yeni versiyonlarına bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 tbc yok ben de ve curse-gaming den yükledim bide şey oluyor mesela pek çok versiyonu var misal 1.4 ten başlamış 2 ye kadar gidiyo ama ben bi tek ikiyi yüklüyom onla bir alakası olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 addon indirirken mutlaka hangi patchleri desteklediğine bak. çoğu addonlar update edilmediği için yeni patchlerde ve tbc'de calısmıyolar. addonun tbc ile uyumlu olması demek sende tbc olmasını gerektirmez, bu addon un her türlü çalışacagı demek olur hatta :) zhunter addonunun son versiyonu da burda, bunu kullanabilirsin. http://ui.worldofwar.net/ui.php?id=2208 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 automark ı çalıştıramıyorum arkadaşlar bundan başka hedefe tıkladığımda otomatik hunter's mark atan add on biliyonuz mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar