mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 armory profilim: http://armory.wow-europe.com/#character-sheet.xml?r=Ahn%27Qiraj&n=Karavelet karakterin herşeyini veriyorum (SA-SQ CD-key ev adresim dahil ^^ ) 3 adet epic i var 834 spell damage spellfire tailordur (370 tai) herb var bi de yanıdna cok kasmadım ama kasınca cok iyi para kırarsınız (261) karazhan attunement yapılmıstır nerdeyse honored ım violet eye la (1 kere attunemen kesseniz honored) 3/5 heroic keyleri (coilfang,KoT,sha'tar) digerleri honored ın sonunda aldor 7,5k/21k rep vardır 30g parası var :) (battlestrike pants aldım) 1 adet 28 lik soulbag patterni 1 adet spellstike hoods patterni vardır 15k honor (küsüratsız) ve 1k arena puanı vardır sadece 2 adet yesil item var ama 15k arena puanıyla mavi pvp omuzlugu alabilirsiniz 1k arena puanına da mavi(yada mor) wand alabilirsiniz 3 tane 28 lvl alt char (cok iyi ekipmanları (rogue, hunter, druid)) Ahn'qiraj PvP serverındadır gelelim istedigim karaktere en az 1.5k (selfbuffed) AP (edit: öeh selfbuff ı mı olurmus rogueun :) ) mumkunse subt talentlı dagger rogue :) NE olursa cok daha iyi olur :) karazhan attunement ı tamamlanmıs alch/herb olan en az 3/5 heroic key i olan PvP serverında bi rogue istiyorum :) [ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 23:26 tarihinde, mulgear6 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 up yok mu ya hiç mage isteyen ally rogue? [ Mesaj 02 Mayıs 2007, Çarşamba - 21:48 tarihinde, mulgear6 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar