Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Eger chill out, downtempo vs seviyorsaniz, hatta direk Air'i seviyorsnaiz kesinlikle dinlemeniz gereken bir grup. Ben 3-4 gun oncesine kadar adini bile bilmiyordum, simdi sabah aksam dinliyorum. Tek albumleri var sanirim veya 2, zaten direk album siralanip dinlenecek turden sarkilar. Ozellikle "In The Waiting Line"a bitiyorum ama. Garden State soundtrackten biliyor olabilirsiniz hem sarkiyi hem de grubu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Distractions, Destiny, This World tavsiye ederim bilmeyenlere. ayrıca canlı performansları inanılmaz, fırsatınız olursa kaçırmayın izleyin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 ben gidiyorum. herkes gitmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 oy bunu gec ogrendik. kotu oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Tam: 34,00 TL, Öğrenci: 29,00 TL ilgilenenlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Ay anani... The Garden, Simple Things ve When It Falls albumleri var, 3 tane, hepsi super, hele I Have Seen mukemmel bi sarki Bi de karisik vokallerle yaptiklari bi album var, pek sevemedim (Zen imin artist listesini karistiriyodu) Gidin gorun chillin biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar