tenfootpole Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 superonline a girmeyi deniyince -irc.superonline.com- *** If you do not accept this, disconnect now. Further information is available at irc.superonline.com/info/proxy.htm - klined lendiniz. - -irc.superonline.com- *** You are not welcome on this server - -irc.superonline.com- *** Klined for Reklam yaptiginiz tespit edilmistir. / Cyborg. (2003/9/27 18.48) - -irc.superonline.com- *** Your hostmask is *@ist04372.ultranet.com.tr - -irc.superonline.com- *** For more information, please mail [email protected] and include everything shown here. - Closing Link: 0.0.0.0 (*** Banned ) dio nedi? bu nası? çözülürki daha dün giriodum şimdi nie? olmuyo sapıtcam please help me !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Kablo dediğine göre evden girion. Evde tek bilgisayarmı var ? Büyük ihtimla sol'den birileri kline'ı kaldırmayı unutmuş. IP'ye kline olmaz. Yani reklam yapmış olabilirmisin bi şekilde :D Yok alakam diosan orda yazdığı gibi bu mesajları gereken mail'e at. İlgilenirler. [hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 28 September 2003 00:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tenfootpole Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 ewt evden giriom tek bilgisayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Şansına cyborg'da online. Gerçi makinanın başındamıdır bilinmez ama. Hnnz. Sormakda fayda var. Reklam yapmadığına eminsin dimi. [hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 28 September 2003 00:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tenfootpole Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 cyborg yardım edebilir mi? yani anlamadım ya kabloyu aldığımdan beri icq dert dosya gönderme alma dert daha hızlı die işkence çekios Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tenfootpole Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 yok ya ne yapcam reklam yapmadım reklam fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Reklam yapmadın dimi serverda diom sen neler dion :D dünden beri ip'in değiştimi hiç ? Gerçi host dio. Belki host ip eşleşmesinde hata vardır. O host'a senin ip yi gösteriodur.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tenfootpole Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 yapmadım abi reklam sonuçta öle oluyodur böle oluyodur bilmiomki anlamam ben pek hatta hij :) çözemicem yani anlamadım daha dün giriodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 ister inanın ister inanmayın ama superonline ın irc sine girince giriişte size trojan yolluyor eğer blok ederseniz sizi sokmuyor servera[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tenfootpole Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 yuh oda iimiş hasta mı? sol nie? yolluyo trojan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 YOk öle bişi Dene bakem girmeyi. Cyborg açtı kline'i. Zaten adam nerden bilsin dün banladığı ip'nin hemen başkasına tahsis edileceğini. Maşallahı var ultra'nında paso ip değiştirio dialup gibi. [hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 28 September 2003 01:11 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Catscratch tarafından 28 September 2003 01:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tenfootpole Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 ya kendi kendine düzeldi şimdi anlamadım çoq saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar