Mavi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Uzak masaüstü bağlantısı yapacağım pc'nin ip sini yazıyorum sonra admin yetkisinde ki hesabın ismini yazıyorum tamam diyip bağlanmaya çalıştığımda hesap kısıtlamasından dolayı bağlanamıyorsunuz tarzında bir uyarı veriyor. bunu nasıl çözeceğimi bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Hatayı tam olarak yazarsan yardımcı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Hata aynen şudur. Hesap kısıtlamasından dolayı bağlanılamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 bağlanmak için kullandığın kullanıcı adının uzak masaüstü için yetksisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Peki nerden ve nasıl yetki verebiliyorum ? Kullanıcı hesaplarını çok karıştırdım ama beceremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 denetim masası, yönetimsel araçlar, bilgisayar yöneticisi, kullanıcılar ve guruplar, istediğin kullanıcının üztüne sağ tıkla, özelliklerden üyelikler (ing. winde member of yazıo ama türkçede üyeliklerdir sanırım :D), ekle, gelişmiş, bul'u tıkla, çıkanlar arasında uzak masaüstü kullanıcısını seç [ Mesaj 30 Nisan 2007, Pazartesi - 23:59 tarihinde, zgrw tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Teşekkür ettim zgrw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 önemli değil oluyor dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Denemedim henüz. Kendi makinamda verdiğin yolu izledim karıştırdım büyük ihtimalle arkadaşımın bilgisayarında da sorunsuz olması ve bağlanmam gerekiyor. Yarın arkadaşıma gidip denicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Ayrıca kullanıcı adının bir şifresi olmak zorunda. Yetki olarak uzak masaüstü bağlantı yetkisi versen de şifresiz olarak bağlantılarda yetkiyi görmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 zgrw dediklerini yaptım ancak hala bağlanamıyorum hesap kısıtlaması diyor. şifresi yok hesabın acaba ondan mı birde öyle deniyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar