Dela Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 az laf cok is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Imayi anlamayan arkadaslara buradan sevgilerimi gönderiyorum sçs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 RTK CAFE bence biliyo agi herosu oldugunu. o yüzden travel yapmış hp yi yüksek tutup sonuna kadar kovalayacak adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Kesinlikle ........... kasarim .Cart kasarım curt kasarim sunu cıkarım diyenleri anlamiyorum.Bir oyunda yaptiğiniz item rakibinize ters gelmiştir, eze eze yenmişsinizdir ama bu demek değilki her zaman ayni item'la ezeceksin. Yapacağınız item rakibe göre değişirrrrrrrrr . Rakibim Faceless Void'se>>> Butterfly Skeleton'sa>>>> Manta İnt'sa başka bir item çıkarim... (Tek hero uzerinden değerlendirdim ama takımca düşünün işte) Bu muhabettinde sonu gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar