Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 size muhtıra gibi açıklama yaparım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Fakat çabuk ol ocakta yemeğim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 anne açıklamam geldiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 oğlum daha yeni yaptın ya açıklamanı, ne çabuk geldi yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 napııyıım işte.. geldi! bana ne bana ne bana ne.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 ufff tamam be tamam, bi mcdonalds bi burger king falan bulalım bari. evden çıkarken yap demiyo muyum sana her seferinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 mc donalds sağlığa zararlıdıııırr.. ya salata verin hepten ya da burayı yıkarııım... ronald mcdonald öcüdüüürrr.. esrarkeştirr. yola gelmezse keserrriiiimm annneeeeee bittiiiiii! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 biiiiiiz açıklama istemiyoruzzz mümkünse tüm heyvanat bahcelerindeki lamaların başı kapatılsınnnn. heyt hayt huyt anam ampul patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 annneee ama kardeşim benim demecimi gölgeliiiyoooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar