Dev Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 AGA BİRİ BENİ ÖLDÜRSÜN NAPAYIM BİLEMİYORUM. DOTADA GEÇENLERDE MULTİULTİÜBER KİLL ALDIM. NASIL VERDİM ELİNİZE. OF AGA SÜPERİM. HAYATIMDA ALKOL KARILAR VE DOTA VAR VE İNSANLARA NO LİFER DİYORUM. AGAGAGAGAGAGAGAGAGAGAGAGA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Ne ağlakmışın lan. Bi kick attık ağlıyon 2 aydır. sdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 counter ayar için tavan süre 1dk'ya çıkartılmıştır iyi eğlenceler [ Mesaj 04 Eylül 2007, Salı - 16:48 tarihinde, Phyx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Aga bir değil on kik atsanız ne yazar. Hayat size kik atmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 AHAHAHAH. Lastfm sayfalarına spam yapan benim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 demekki istedigi bişey diğerlerine vakti yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Aga çok orjinalim. Napayım tutamıyorum kendimi. İzmirliydin dimi sen? Adres veriyim de bi ağzımı yüzümü kır. Lütfen aga , lütfen kır. Ağlıyorum bak iki aydır. Bi döv beni kendime getir lütfen aga. :..( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Hazırladım helikopteri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Aga paticikte hayatta kalmak için çetelere katılmalısın. Birbirini kollamalısın yoksa buralar çok fena. Adama verirler bi ayar böyle kalırsın benim gibi bak. Zamanında çete de bulamadım giremedim birine bak başıma neler geldi. Ah aga ah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Vs çektin onda da yetemedin =(. Neyse, füksün babasındayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 başının üstünde yeriniz vardır sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 ulan kardesimin accountunu aldin diye hemen veledlere karismissin ekmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar