jacabo Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 yonetim yonetim baksana kac kisiyiz saysana =) zaten az msj atiyorum futbol bolumune insanlar acaip fanatik haldeler biraz toparlansa iyi olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 evet cok fanatik var aramızda hemen kavga cıkartıyorlar fln bence ceza az bunlara : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 üstümüze alınmıyoruz. biz zaten sözde değil özde spor bölümü sakinleriyiz =P [ Mesaj 30 Nisan 2007, Pazartesi - 22:24 tarihinde, cemad tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 bence sekçuk derelinin işi ahfaskjfklsaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 holiganım mutluyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar