Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 ya efsane garip bişi aldu bazı mp3lerim daha önceden normaldi mesela slayer-gemini falan normal bildiğiniz şarkı geçen gün falan bi açtım şarkı cranberries'e dönüşmüş sonra o da yarıda kesilio şebnem kıl tüy oluo yane bi gemini açtım 100 çeşit şey çaldı onu çalıyor gösterip.. mesela şuanda sepultura çalıo gözüküo ama dreadful shadows çalıo demin de overkill de beatles falan çaldı nasıl düzelcek bunlar :D harbi çok kötü + maximum komik oldu korkuyorum şarkıları açmaktan içinde garip bişi çıkcak gene die :)[hline]"I believe in myself and that's enough for me, I don't need Christianity or any other religion to find a meaning in life" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Hangi ismin hangi şarkıya eşit olduğunu yaz bi kağıda ezberle tamamdır :D[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 eywallah da ben bunların çoğunu audio audio albüm albüm cdye çekcektim şimdi hepsini deneye deneye uraşmam lazım slayer die cranberries atarsam cdye aalarım walla soora[hline]"I believe in myself and that's enough for me, I don't need Christianity or any other religion to find a meaning in life" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 ahah bunu yapmak beceri işi hakkaten..[hline]I'm your truth telling lies I'm your reason alibies I'm inside open your eyes I'm you sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 bende 2100+ dosya var misler gibi de duruyo... Sen bunu becerebildiğine göre çok merak ettim: arşivin büyüklüğü nedir?[hline]Kenderleme, 05 August 2003 18:15 tarihinde demiş ki: bu bard tam cem uzan olcak yannız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 ben cdlerimi de çizilir giderler kaybolurlar die pcye atmıştım 350 albüm[benim cdciqlerimin kopyaları] ve 1700 tane mp3(albüm olmayı beklerken karmakarışık olan şarkıcıqlarım :)[hline]"I believe in myself and that's enough for me, I don't need Christianity or any other religion to find a meaning in life" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar