Brigand Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 said: burda suçlanması gereken ordu değil kenan evrenin ta kendisidir. durup durup orduya laf söyleyecek yer aramayın. Kenan Evren ülkeyi geri götürdü, anayası kökten değiştirdi, solcuları idam etti. Ama 11 eylüle kadar her gün sokaklarda durakları filan tarayarak geçerlermiş arbalarla. Herkes birbirini öldürürmüş. Darbe yapıldıktan sonra uygulanan siyaset ve izlenen yol yanlış olmuş, ama bunun suçu asla darbe değildir, darbe bu nedenle bu kadar kötü gözükmemelidir. Darbeden sonraki izlenecek yol önemlidir. [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 19:10 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 amma gerdiniz ortalığı ya! Halk meydanda, hükümet konuştu, muhalefet konuştu, asker konuştu. Anayasa mahkemesi bir karar verecek, gereği neyse yapılacak. Havalar güzel gidiyor, yemekler var ne güzel, içki, kızlar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 şimdi, konunun biraz dışında ama, kenan evren'i gördüğüm kadarıyla sevmiyorsunuz. peki. neden? sizinkileri öldürdüğü için mi? bu canavar böyle bir şeydir. herkesi ısırır, belli olmaz. üstelik tüm darbeler içinde, en ehven-i şer, yani kötünün iyisi olanı 80 darbesidir. ülkede, bir şekilde oluşturulmuş ve mevcut iç savaş durumu vardı. yani insanlar birbirini kesiyordu. babalarınız abileriniz anlatsın. elbette ülkesini seven, ve samimi bir şekilde iyi şeyler yaptığına inanan insanları öldürülmesi, insan eliyle insan öldürülmesi hoş şeyler değil, ve buna kimse kayıtsız kalmamalıdır. lakin, bugün bir darbe olacak olsa, bu darbe tüm darbeler içinde en saçma ve en haince olanı olacaktır. böylesine stabil bir durumda, oldukça kısa bir süre içerisinde oluşturulmuş bir süreci takiben olabilecek bir darbe, evreninkiyle mukayese edilemez. o yüzden, fenerbahçe adam bıçaklayınca sevinip, çarşıda bıçaklanınca üzülenler gibi olmaktansa, adam bıçaklanınca üzülenlerden olmanız tavsiye edilir. evet, anlamayacaksınız yine muhtemelen ama olsun. durduramıyorum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 27 nisan 23.30'da uykusu kaçan birileri genelkurmay başkanlığı internet sitesinde anayasal yetkilerini aşarak bir muhtıra yayınladı. genelkurmay'dan 'sitemiz hacklenmiştir, bizim boyle siyasi işlerle uğraşacak yetkimiz var mı' biçiminde bir açıklama bekledik ama bu saate kadar gelmedi. türkçesi bile bozuk, uyku mahmurluğuyla yazıldığı belli olan ifadelerle demokrasimizi tehdit etmeye çalışan, bir ilkokul çocuğunun elinden çıkma havası veren bu muhtırayı aynen kendilerine iade ediyoruz. bu muhtırayla haiti'de bile darbe yapılamaz! demokrasimizi canı sıkılmış amatör darbecilerin geceyarısı darbecilik oyunlarına kurban etmeye hiç niyetimiz yok. burası askerlerin her kafasına estiğinde darbe yaptığı bir muz cumhuriyeti değil. burası ne tayland ne haiti! burasıtürkiye! 1876'dan beri bir meclis'i olan, 1908'den beri seçimlerin yapıldığı, 1923'ten beri cumhuriyet olan bir ülke! askerler ve onların arkasında tek sıra hizaya gelmeyi siyaset yapmak, gazetcilik yapmak, sivil toplumculuk oynamak zannedenler bu gerçeği kabul etmeyi öğrenmeliler. zor zamanlarda demokrat olma sınavında sınıfta kalan siyasetçileri, gazetecileri, akademisyenleri, onceki darbelere destek veren meslektaşlarının yanına, yani tarihin çöp tenekesine gönderiyoruz! darbe yapmak için bahane bulmak için çocuk müsamerelerini takip edenleri tarih okumaya, dünyada olup bitenleri izlemeye çağırıyoruz. hükümet de bu bildirinin altında imzası olan askerleri emekli etme cesaretini göstermelidir. emekli askerler olarak özgürce, istedikleri muhtıraları yayınlayabilirler, darbe planları yapabilirler! ama bizim vergilerimizle ellerinde olan silahları bize karşı kullanmalarına izin vermiyoruz! daha once dört kez darbelerle türkiye tüm dünyaya rezil oldu. türkiye bu darbelerden çok acı çekti. bir daha asla! c/p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 resmin üst kısmındaki atatürk ise gerçekten süper photoshop yapmışlar tebrik ediyorum. horace hepmiz yobazız hepimiz düşünemeyen chp köleleriyiz edit:imla [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 19:28 tarihinde, Sparkcaster tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 sparkcaster, bu kadar fikirlerin var, biraz da bilgi sahibi olsan iyi olabilir. o üstteki fotoğraftaki, gerçekten atatürk, ve photoshop edit falan değil. ha atatürk şeriatçı mıydı, elbette hayır. fakat o da o dönemin gerektirdiği bir sürecin parçası olan, gerçek bir belgedir. ayrıca, evet biliyorum, anlayamıyorum ama biliyorum. o biz dediğin insan gurubu gerçekten var. [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 19:32 tarihinde, horacegoesskiing tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 forgivercım suriye gibi birülkenin first lady si modern bir insanken bizimki sıkma baş ise bundan utanırım.ama avrupadaki mallar bu ülkede darbe oldu felan filan gibi şeylerden utanmam. en basitinden 1 örnek sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 elbette olaylara tarafsız bakabilmek göz ve göt ister.. sıkar yani biraz bunlara bakmak ve görmek.. hele gördüklerini paylaşmak.. ehehehe.. daha da zor. ancak bazı şeyler var, yazmak lazım.. öncelikle TSK'dan yapılan açıklamada söylenilen olaylar yalan değil doğrudur. Diğer yandan şu yukarıda okuduğunuz üzerine klavye tıkırdattığımız işbu metin de doğrudur.. yanlış olan nedir? yanlış olan keskinleşmedir, sivrilmedir.. Şimdi Türkiye cumhuriyetle idare ediliyor ve demokrasi var di mi? eh işte.. var sayılır demokrasi.. Cumhuriyet ise hayatta henüz, olabildiğince diyelim.. nazar değmesin. Düşünce özgürülü falan.. o da var biraz.. Allah eksikliğini göstermesin.. AKP cumhuriyet rejimine tehdit oluşturabilecek bir güçte midir? sorunun cevabını biliyorsunuz tabi.. Lakin bu parti "seçim" adı verilen ve yasalara uygun olarak gerçekleştirilen bir hukuksal olayla göreve "getirilmiştir" Hani ben bu adamların meclisi basıp koltuğa oturduklarını hatırlamıyorum. Yanılıyorsam gazete küpürü falan koyarsınız ^_^ diğer yandan TSK'nın görevi (TSK Türk Silahlı Kuvvetleri) elbetteki bizi koruma görevini yerine getirecek (madden koruma değil sadece, rejimin ve bütünlüğün korunması vs.) ancak seneler önce yapılan "koruma" çabalarının ise ABD'nin Irak'a "demokrasi götürme" çabaları ile eşdeğer minvalde buluştupu bir gerçek. Sizlere (bir çoğunuza) askeri darbe "lay lay ve de lom" olarak gözükse dahi içerik hiç lay ve lay veyahut lom olmamıştır olmayacaktır. Zamanında fıralatılan anayasa kadar basit bir sinire yenilme, hatalı karar verme mekanizmasıdır. Sonuçları acıdır her zaman. Bu tatlı tatlı düşüncenin acı acı çıkarması olur, garantilidir. Heh şimdi geldik keskinleşmeye, sivrilmeye.. bunu olayın tarafları bi güzel yapar.. Çekirge sürüsünün titreşmesi gibin kendi kendini besleyen bi durumdur bu.. örnek verelim; bi taraf "başörtüsüne özgürlüüük!!" der.. ben "ananem başörtüsü takıyor dışarı çıkarkene.. kimse bize ceza falan yazmadı.. olay sadece kamusal alanlarda geçerli abartmayalım.. " derim.. diğeri "Yaktım olm sizi! bi davet vericem var ya... nah gireceksiniz.. davetiye bile yollamıyom olm.. " der.. şimdi taraflardan birinci tarafın amacı doğru olduğunu inandığı düşünceyi savunmaktır. sonuçta din özgürlüğü şarttır di mi? ve bu onun öne çıkan kimliğidir di mi? ikinci taraf yani benim ve benim gibi düşünenlerin tarafı gaz almayan halktır.. bi sakin olun yahu.. germeyin işte diyen kısımdır.. aslında taraf bile değildir.. ama bakın sonra neler olucak.. üçüncü kısım devleti ve milleti koruma düşüncesinde olduğunu düşünür. haklıdırda çünkü rejimi tehdit eden birileri mutlaka vardır. ve bu birileri illa ki, sadece kendi din özgürlüğünü korumayı amaç edinmiş gaz gençleri kullanıyordur.. ki bu böyle işler.. ...aradan zaman geçer... bi kısım medya (büyük bi kısım medya diyelim hadi) olayların üzerine gider, olaylar gelişir ilk taraf başörtüsü/türban ne dersen de işte.. ateşli savunucusu olmuştur. aşırı uç sağcılar/solculardan farkı kalmamıştır.. Ezbere konuşur.. kendini bile dinlemez. Gazı almıştır. patlamaya hazırdır.. elbette ülkede din elden gitmektedir! elbette ülkede misyonerler cirit atmaktadır! Elbette kutlu günler onları beklemektedir.. Keskinleşmiştir ve kesmeye hazırdır ikinci tarafın büyük bi kısmısısısısı (kısmı yazmayı seviyorum) olan biten olaylar karşısında şaşkınlık içerisindedir ve bir "tepki" göstermenin , bir şeyler yapmanın kararı arefesindedir.. Halkın uykusu ağırıdır. Zaten grassroots denilen avam tabaka pek bi işe yaramaz.. düşünce bakımında iyi bir yanıcıdır.. bu tabakayı gazla doldurursan, uykusunu kaçırırsan işte bu uyuyan devin hiperaktif dikkatini kısa bi süreliğine toplayabilirsin.. işte bu elemanları gazı alır ve meydanlara çıkar. Bu yeni bi olay sanıyorsanız yakın tarihi inceleyin. bi sürü sebeple toplanmışlardır. İşte bu halkın bi kısmı 1.tarafa bi kısmı 3.tarafa giderler.. ve o tarafların elemanlarına yakın yerlerde 1,5-2,5 gibi değerlerle keskinleşirler.. dasaaa ve benzerleri ise hâlâ "baba biz bu oyunu gördüydük.. di mi?" der ve babalarını ararlar.. baba tecrübesi, gördüklerini ve tarafların kıvama geldiklerini söylemektedir.. 3.taraf ise artık sisteme karşı tehdit olduğunu açık açık belirtir ve kanıtlarını sunar.. artık harekete geçme vaktidir! ______ böyleyken böyle.. tarafların adını ve içeriğini değiştirebilirsiniz.. kürt-türk olabilir, yeşilci-cumhuriyetçi olabilir.. olabilir de olabilir.. de sonuçta darbe olması hoş olmaz.. ha cumhuriyeti korumak için cumhuriyet kanunlarının ihlali kadar ironik bi durumda olamaz ya.. neyse.. başka bi mesajda seçimlerde AKP başa geçerken bu toplanan adamlar neredeydiler? Aksi halde prezervatifsiz sevişip, aids olduğunda ağlayan bir adamın feryad i figanından farksız bu eylemler benim için.. ve yine ayrıca diye başlıyorum cümleye, ayrıca bu adamlar bu seçime katılırlar umarım. Çünkü burada toplandığınız sayı ne yazık ki o kadar önemli değil, sandıktan çıkan sonuç kadere etki ediyor.. bir nevi hatice-netice durumu.. yazmıştım, hâlâ arkasındayım efendim.. nihayetinde adamın çizgisi belli, değişmedi ve seçimle iş başı yaptı bu parti.. illegal bi şey yok.. son olarak bi iki noktaya temas edelim, yanlış anlaşılmasın.. bu bi taraf olma değil sadece nöronlarınıza küçük bi elektrik yollamadır. Biraz farklı şeyleri hatırlatmadır.. hepsi bu.. yoksa AKP nin şu an önlenemez gücünün farkındayım ve benden çıkacak oyun gideceği adres bellidir.. bunlar alıntılar.. altına da çarpıtılmaya uygun bi iki "gerçek" veya kendi yorumumuzu ekleyelim. çünkü gelenler çarpık düşünceler: - PKKci terröristler destekleniyor. sert bi tanım.. buna karşılık olarak A. N. Sezer'in affetiği teröristlerin yeniden dağa çıkıp vatan evlatlarını öldürmesi gösterilebilir.. Netekim (aa Kenan evren andı yahu!) asıl istenilen bu yasa ile teröristlerin silahlarını teslim etmesi ve ikinci bir şansa sahip olma haklarının verilmesiydi.. Bir iki tane "silahlı direnişçi" (terörist işte! su katılmamış katil, bunu sadece basına nazire olsun diye yazdım) dağa yeniden dönmüş ve olaylara karışmış olabilir. Ancak çamur at izi kalsındır.. di mi? - Para yok diye herşey satılıyor, sıra köprülere gelindi. Wo wo wooo.. sakin ol dostum.. öncelikle şu an ki özelleştirme politikasından memnun olmadığımı yazayım.. Ancak "istanbul'da arazi satışı /peşkeş çekildi araziler" gibi bir tavır çocukça ve realiteden uzaktır.. KİT nedir bilir misiniz? heh onların özelleştirilmesi gibi olaylar "oooh gitti yahu, kurtulduk" denilmesi gereken olaylardır.. Benim gözümde pkk ve a.kp (şeriat) yanlısı insanlar birdir. Bu ülkeyi bölmeye çalışan, ülkeye, rejime zarar vermeye çalışan insanları o öyle bu böle diye ayırmam. işte keskinleşme budur.. bir üst seviyesi de var zati.. Patiye bu a.kp yanlılarını kim aldı yahu? Sinirlerimi gerip gerip duruyolar. Patiyi arındıralım... özellikle patiyi arındıralım kısmı güzel.. hoş bi örnek keskinleşme ile ilgili.. Burada diğerinin paylaşım hakkını kuralları önceden belirlenmiş bir topluluktan silme isteği göze çarpıyor. Eğer sinirlenilen mesajı yazan kişi kurallara aykırı bir şey yaparsa atılır.. di mi? bu yaklaşım ise bi nevi ari ırk yaklaşımıdır.. komiktir.. ancak korkunçtur! Kimse rejim tehlikede değil filan demesin Ahmet Necdet Sezer bunu kendi ağzı ile söyledi. Heralde Cumhurbaşkanından iyi bilecek değil kimse? buna ise hala gülüyorum.. oldu ya.. Abdulh Gül cumhurbaşkanı oldu.. olmaz olmaz demeyin.. ilk turda yüksek katılım elde ettiler.. ilerleyen turlarda net bir zafer elde ederlerse adam koltuğa oturur.. O zaman "Heralde Cumhurbaşkanından iyi bilecek değil kimse?" mi diyeceğiz.. Bilinir efenim, cumhurbaşkanından da iyi biliniri bazı şeyler.. sadece komik, korkunç değil.. Ancak bu da bir diğer örümcek kafalılıktır.. basmakalıpçılıktır. bu kısma kadar olanları 1.tarafa da uygulayabilirsiniz misyonler destekleniyor benim için chp yanlısı insanlarla laikler ve başı açık gezenler kafirdir türkiye'de bu kadar çok kafir ne arıyor yahu! bunları da misyonerle temizlemek lazım kimse Türkiyede islamiyet tehlikede değil demesin. başörtüsü sorunu var, imamhatip sorunu var.. hocam söyledi.. ondan daha mı iyi bileceksiniz kısaca hepsi kötü tu kaka.. ve hepsi sivrilmiş, keskinleşmiş taraflar.. bunların çarpışması ise daha kötü olur.. umarım hiç olmaz.. darbe kötü değildir bu bir alıntı değil, yaklaşım! kan donduran bir yaklaşım.. onun bunun değil de sağduyunun galip gelmesi temennisi ile.. edit:pencere içerisinde yazmak zor be.. bi iki imla editledim.. buldukça editlerim (ve yine editledim.. yazı biraz uzun olunca gözden kaçan çok şey oluyor.. bul düzelt falan.. uzun sürüyor.. özür dilerim ^_^ ) [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 19:44 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fable Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 lol ne guzel sallamisiz o resimler editmis:) kisa bir sure once milliyet yada hurriyetin sitesinde vardi o resimler. kraldan cok kralci oldugumuz icin kabul etmek istemiyoruz atamizi o sekilde gormeyi:). bu arada ilk sayfadaki yazi guzelmis [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 19:41 tarihinde, Fable tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Çok talihsiz bir açıklama olmuş bence. AKPliler bir sürü laf yumurtlarken, saçma sapan yasalar çıkartmaya çalışırlarken, bir sürü ders kitabında falan Atatürk'ü kötülerken sussunlar, Genelkurmay tehlikeyi görüp, korkutmak için haklı bir açıklama yapınca hemen kızsınlar. Adamlar devletin, sivil toplum örgütlerinin her yerinde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 dasaa biz tarafsız değiliz ve olmakta istemiyoruz zaten. Biz de şanlı ordumuz gibi, cumhurbaşkanımız gibi, üniversitelerimiz gibi tarafız.Laiklikten,cumhuriyetten ve kemalist devrimden yana tarafız. Bu ülkede bu ilkelerden yana taraf olmayacak kadar aşşağılık değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 said: dasaa biz tarafsız değiliz ve olmakta istemiyoruz zaten. Biz de şanlı ordumuz gibi, cumhurbaşkanımız gibi, üniversitelerimiz gibi tarafız.Laiklikten,cumhuriyetten ve kemalist devrimden yana tarafız. Bu ülkede bu ilkelerden yana taraf olmayacak kadar aşşağılık değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 soros dan beslenmiyen dernekler getirin ki verdiginiz bilgiye itibar edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 heh işte keskinleşmeye bir örnek daha geldi "Bu ülkede bu ilkelerden yana taraf olmayacak kadar aşşağılık değiliz." efendim siz ne kadar tarafsanız ben de o kadar tarafım hatta daha bile iyi bir tarafım sanıyorum keza "Laiklikten,cumhuriyetten ve kemalist devrimden yana tarafız." bakınız, TC olarak kısaltılan Türkiye Cumhuriyeti kavramı öyle içi boş kısacık bir kavram değildir.. Atatürk (Kemalist devrimden yola çıkacağım) çok partili sisteme geçilsin diye (afedersiniz) kendini paralamıştır.. Yoksa orduya "koruyun sistemi.. hadi!" derdi.. o güç kendisinde vardı.. deseydi yapardı.. yapmadı.. neden acaba? Hmmm sanıyorum Cumhuriyet adı verilen kavram uğruna.. ilginç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 @dasaa Güzel yazı:)Şu keskin taraflara gereken cevabı verdiğini düşünüyorum:)Ellerine sağlık:) [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 19:53 tarihinde, Bodrack tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 19:53 tarihinde, Bodrack tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 anlamazlar ki dasaa boşuna elini yormuşsun.. neyse tebrikler harika bir yazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 "elbette olaylara tarafsız bakabilmek göz ve göt ister.. sıkar yani biraz bunlara bakmak ve görmek.. " Dasaa Bu nedemektir? Nasıl bir seviyesizliktir? Burada yazdıgın yazıda Laiklikten yana taraf olan ve bunu cuma akşamı bizzat sitesinde bir kere daha hatırlatmış olan Türk Silahlı Kuvvetlerine "götü yemez" iması yaparak hakaret etmiş olmuyormusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 dasaa çok güzel yazmışsın. ben hiç bu kadar güzel yazamadım sanırım. eline sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Patide şu son cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili topiclerde kimlere ne hakaretler ettiler yoksa yine ordu kutsaldır ona edilmez olayına mı döndük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 hah? buluttan nem kapmış olmuyor musunuz? orada TSK ile ilgili herhangi bir şey yok.. sadece yazmadan önce kişisel duygularım bunlardır. Çünkü herhangi bir şey yazdığımda taraflardan biri üzerime çullanır ve bu esasen rahatsız edici bir olaydır.. Yazdım ve neti kapadım olmaz.. diğer yandan yazılan yazı "Ulan TSK'ya bak! Olm adamlar bu devirde böyle dolu dolu bi çıkış yaptı.. eleman da tebrik etmiş.. Delikanlılar demiş" şeklinde de yorumlanabilirdi.. ancak şahsi duygularım sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Bodrack yapın sikayetinizi o zaman. Dasaaa yazdığı "elbette olaylara tarafsız bakabilmek göz ve göt ister.. sıkar yani biraz bunlara bakmak ve görmek.. " yazısıyla burda bir cok taraf olan insana (ki bu insanlara laiklikten ve Atatürk'den yana taraf olan paticik yönetimi dahildir) ve orduya "götü yemez" imasında bulunarak hakaret etmiştir. (Ki daha sonra yazısında "efendim siz ne kadar tarafsanız ben de o kadar tarafım hatta daha bile iyi bir tarafım sanıyorum keza" diyerek kendinede hakaret etmiştir. Burasıda ayrı bir komedidir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 yazıda (derneğin açıklaması ) orduda varlıklı komutanlar borsayla oynayan komutanlar benzeri bir ifade var tayyip beyfendi demiyormuydu istikrarı bozdurmayız yandaşları beyfendiler darbe olursa ekonomi çöker borsa tepetaklak olur demedimi? bu olaylar perşembe olsaydı tsk da perşembe yapmış olsaydı kendisini yırtmayacakmıydı tayyip bey bu ülkenin ekonomisini düşünmüyormusunuz diye? (üzgünüm çok kısa yazıyorum salaklıkta var biraz 4 saat güneşin altında ülkemin kurucusunun temel ilkelerini savundum yorgunum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 dasaa aslında yazın güzel ama ben yine de kedkinleşmenin şu satten sonra gerekli olduğuna inanıyorum. Zira karşındaki rejim karşıtları keskinleşir de sen birşey yapmazsan seni keserler. Ben laiklik için keskinleşmeye hazırım. Ama bağnazca değil, yani araştırırım. Bu bunu neden yaptı derim? Benden taraf olanların da hatalarını ararım. Ama bu laik bir Türkiye Cumhuriyeti istemeyenlere olan nefretimi, sert duruşumu değiştirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 @Eaglewingg: ehehe.. algıda seçicilik bu olsa gerek.. dediğim gibi yaptığınız buluttan nem kapmaktır..(açıklama için bi üstteki mesajıma bakabilirsiniz) dahası: öncelikle TSK'dan yapılan açıklamada söylenilen olaylar yalan değil doğrudur. yazdım ilk mesajımda.. onu da okuyabilirsiniz tekrar.. orada duruyor.. ancak yazı TSK veyahut işbu metin ile alakalı olmayıp "keskinleşen taraflarla" alakalıdır. Politik olarak sol bir duruşum olması beni sıfıra göre taraf yaparken "keskinleşen taraf" yapmaz.. Ben kesmem, asalım keselim, öldürelim demem.. sükûnetimi korurum.. ve yazı toplumsal keskinlikle ilgilidir..çünkü aydınlanmış insan kavgaya gerek olmadığını ve işlerin başka yollardan da çözülebileceğini bilir. törpülenmeniz ve aydınlanmanız dileğiyle @nileppezdel: sanıyorum bilinçli bir hareket keskinlik sayılmaz. Hakeza diğerleri ölsün, silinsin, gitsin gibi bir tavır izlediğini sanmıyorum. Amacın doğrultusunda hareket etmek bi haktır.. Keskinlik hmm uç bir şey.. Sen bizden değilsin diye kin kusmak, hakir görmek demek zannımca. ve şiddet doğrurur.. Korkum şiddetin hüküm sürmesidir. 12eylül öncesi şiddet hüküm sürmüştür. 12eylülde şiddet hüküm sürmüştür ve 13eylülde de.. bağnazlığın, hangi taraftan olursa olsun, hangi amaçla olursa olsun bağnazlığın cevap olmadığının ve daha çok sorun doğurduğunun farkında biri olarak, korkuyorum.. evet.. deli gibi korkuyorum [çoklu edit]: 1. kullanıcının adı eklendi ve yeni bir başlık yerine nileppezdel'e cevap eklendi.. son olarak yarım saatliğine falan yokum.. dönücem ^_^ [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 20:24 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 20:25 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 su anda skyturkte yayınlanan programı tavsıye ediyorum horace izlemeni. yalcın kucuk un konusmasını edit:skyturk [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 20:19 tarihinde, GEd tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar