Dynun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 dağılın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 şimdi dory erkek.. öle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 oha erkek mymiş sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 dorymiymiş erkek ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 erkekler dorymiymiş ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 "kim demiş dory'den çocuğum var.. acil kürtaja ihtiyacım var!" Aslı tarafında söylenen şarkı sözünden alıntı.. İlk hali böyle idi.. sonra dory aldırtırdı çocuğu! çokayıpama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 said: şimdi dory erkek.. öle mi? bazen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Yüce moğol kebabı adına!! böyle bir şey olamaz.. olmamalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 şimdi de itiraf.paticik.com ? konsept fışkırıyor,hiç hayra alamet değil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Sevgili Din kardesim dasaaa yaniliyorsun. asil sarki sevgili hacim Ferhat Göcer'dendir(selam ediyorum), sonra cok gerekli bir durum yüzünden evrim gecirip asagidaki gibi olmustur.(hersey yurdumun genc dimağlari icin) dünyaya bir daha gelsem bebeyyim arar bulurum yine seni keserim! dildomu degismem sacinin teline.. ömrümün yettigi kadar cocugumu keserim. orjinali icin; [spo]dünyaya bir daha gelsem sevgilim arar bulurum yine seni severim cenneti değişmem saçının teline ömrümün yettiği kadar seni severim .[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 o değil de.. nil sultan hani burası haremlik selamlıktı! Ne işi var dory gibi bir bıyıklının aramızda? Namusumuza leke gelicek! hıbır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 dory, bunu bana nasıl yaparsın =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Sen merak etme Dasaa-i Salât (oha) Fatih Sultan Mehmet'in asure kazani gibi döt varken bende, nice köyler devirir namisimiza leke sürdürtmem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 "Free your mind and your ass will destroy em all!" mottosu bu olsa gerek sultanım.. ohh neyse ki namusumuz yerinde kaldı.. Ben göbeğimdeki sıpayı düşürüp gelicem. Padişahım duymasın aman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 o degilde biyonse (beyonce) osmanlı zamanı yaşasa padişah affetmez alırmış hareme harem gülü gibi maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 beyonca'a kadar ne kızlar gitmiştir oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 bana erkek diyenin ağzına yilan girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 ne yılanı? ona göre söylicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 ne dorynin ki yılan kadarmıymış? Durex XXL.. Dory gibi delikanlılar için!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 itiraf ediorum ajdarın fanıyım muzun kralıda bende hodri meydan gerekirse çıkartır muzumu dolaptan masaya koyarım muzu. okeee that s righttttt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 İtiraf ediyorum, gizliden gizliye rap müziğe kaymaya başladım. Her gün iki posta sdfsdf. Rock'n'Roll rulaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 said: ne dorynin ki yılan kadarmıymış? afds. evet boynuma dolayarak geziyorum, eğittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 pantolon yılanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 ahlaksızlarr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 delikanlı dory, ne yapsa yeri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar