Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Satılık] Blind Guardian İstanbul 6-Mayıs @ Refresh (VIP Bilet.)

MADBOY

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar, konsere gitme isteğimden uzun süre önce vazgeçtiğimden dolayı elimdeki VIP sahne önü bileti satmaya karar vermiştim, bir arkadaşıma sözüm vardı tabii, ama bazı sebeplerden dolayı alamayacağından buraya ilan vereyim dedim :) Biletix'te 90 YTL'ye satılıyor, ben 80 YTL'ye İstanbul'da elden satmayı düşünüyorum. Satın almak isteyenler anadolu yakasına gelebilirlerse daha rahat olur benim için, ama öbür türlü de abartı uzak yerlerde olmadıkça gelip satabilirim. (Kargo olayını düşünmedim pek, öyle de yapabiliriz banka havale vs gibi olaylarla.)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cenx
üye § 30 Nisan 2007, Pazartesi - 22:04 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

kalması imkansız abi
sen rahat ol :)
olmadı gider kapıda 2 katı fiyatına satarsın.
daha önce denedim başıma geldi ordan biliyorum.

--------------------------------------------------------------------------------

banada öyle geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

Onu bilmiyorum abi, yasadışı masadışı karaborsa işine girerse içeri yallah oluruz :P Gerçi bu yaptığım da karaborsa oluyor bir nevi ama :) Almayı düşünen ve konsere gidecek olup da bileti olmayan tanıdıklarınız varsa link'i atın hiç olmazsa :)

[ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 20:56 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...