_Faramir_ Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 arkadaşlar us robotics 209110 bir modemim var. ve notebooku pil ile kullandığım zamanlar devamlı bir kesilme yaşıyorum. 1-2 dk içinde kesiliyor. güç yönetimlerinden falan kaynaklanan birşeymi acaba diye uğraşıp durdum ama bişi bulamadım. ne yapmalıyım?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 işlem yaparken de kesiliyor mu bataryada çalışken wireless, lan, bluetooth filan belli bir süre işlem yapılmassa otomatik deaktive ediliyor, güç yönetimine bir daha bak, notebookun kendi porgramı varsa ordan kontrol et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Faramir_ Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 güç yönetiminin altını üstüne getirdim. işlem yaparkene kesilmiyor sanırım. bi türlü bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar