Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni bi arkadaş var bizde : Emo :)


Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

sabah arka camda annem bi kedi görmüş. Aldı içeriye emiiir diye koştu. nooluyo layn diye bi tırstım ilk önce daa sora annemn kucagındakı bıcırıı gördüm. görseniz sefil durumda tüyler falan rengi değişmiş. araba çarpmış hayvana. şimdi esas konu bu. Emo'nun alt çenesi kırık. içeri girmiş bi 3 cm kadar. üst çenesinden geride. aşağıya düşük yada kopmuş durumda değil. dil normal ağız kapalı iken durdugu şekilde duruyor ancak çene geride oldugu için ağzından tükürük akıyor fln arada.

Sadece sulu şeyler yiyebiliyor. bi fikir geldi kuru mamayı ezip sütün içine karıştıralım dedik oldu. o şekilde kuru mama yiyebiliyor. Şimdi esas sorum şu daha önce böyle bir problemle karşılaşan bi pati varmı ? Ne gibi bi tedavi uygulamamız lazım ? zaten veterinere götürücem p.tesi günü ama yine de bilgilenmek istiyorum.. şimdiden saolun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kaç gündür yazıcam yazamıyorum :) üşeniyomuyum yoksa gaza mı gelemıyorum anlamadım. Doğuştanmış ağzı. farkettım herhangi bi yara herhangi bi acı kemikte bi durum yok. durmadan dili dışarıda duran köpekler gibi duruyo. çene yapısında bi problem var. yani tam olarak gelişmemiş..

süt içiyo falan ağzını yalayamıyo. eve bi geldi leş gibi kokuyo :) e sokak kedisi bizde yatsak sokakta 1 hafta kimbilir ne kokarız. kolonyayla temizledim falan bi dünya sildim ettim mis gibi kokuyo şimdi pire ilacını falan sıktık herşeyi tamaam :) yanlız ev kedisiydi diye düşünüyorum çünkü herhangi bi yabanilik & ev ahalisine karşı bi şaşkınlık yok. direk geldi sırnaşık mod :) yılışıyo resmen eheh. şimdi dayım kanepede uzanmış onun boynuna yatmış uyuyo. direk kumunu buldu oraya yaptı çişini falan.

bebek gibi valla. küçük cocuklar yemek yerde ağzını sileriz ya hani aynı o hesap :) gidiyo yemek yiyo ( sulu yemek kuru herşeyi süt ile karıştırıyoruz yalaya yalaya yiyo walla aslında öyle daha iyi çünkü sagla vitamin alıcak herşeyde süt var ) ağzından salyalar akıyo Emo gel oğlum diyorum şak kucagımda ne bir ses ne bir seda gık demiyo valla :) Direk ağzını sildiriyo falan. süper yani. Hadi bakalım. Ufak ufak herşey düzelicek :)

Minik & Kırpık & Balım ittifafakında saldırılara maruz kalıyo arada sırada ama ya kendisini korumayı öğrenicek yada kendini sevdiricek zorla :) hadi bakalım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...